ΚΟΣΜΟΣ

"Μπορεί να ξεπεράσει τους πάντες ο Μέσι"

"Μπορεί να ξεπεράσει τους πάντες ο Μέσι"
Μέσι Μαραντόνα

Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών μπορεί να γίνει ο Μέσι σύμφωνα με τον Βαλντάνο. Διαβάστε τι δήλωσε ο Αργεντινός για τον παίκτη της Μπαρτσελόνα και τον Μαραντόνα.

Μαραντόνα ή Μέσι; Ιδού η απορία. Αμφότεροι έχουν χαρίσει στιγμές μαγείας στους φιλάθλους του ποδοσφαίρου και ο Χόρχε Βαλντάνο δίνει τη δική του απάντηση.

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα είναι για πολλούς ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών. Ο Αργεντινός έκανε θαύματα με τη μπάλα στα πόδια και κατάφερε μεταξύ άλλων να να κατακτήσει με τη Νάπολι δύο πρωταθλήματα και να οδηγήσει την εθνική Αργεντινής στην κορυφή του κόσμου.

Στη χώρα του λατρεύεται σαν Θεός, όμως, τον τελευταίο καιρό υπάρχει ένας συμπατριώτης του, ο οποίος δείχνει ικανός να τον υπερκεράσει. Ο λόγος για τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο αναγκάζοντας πολλούς με τις επιδόσεις του να τον συγκρίνουν ήδη με τους Μαραντόνα και Πελέ.

Ο Χόρχε Βαλντάνο μίλησε στη “Sport” για το εν λόγω θέμα και τόνισε πως αν ο Μέσι συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς τότε θα μείνει στην ιστορία ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών: “Κρίνουμε τον Μαραντόνα γνωρίζοντας όλη του την καριέρα, ενώ ο Μέσι είναι μόλις 24ων. Και μόνο που τους συγκρίνουμε δείχνει τι έχει καταφέρει ο Λιονέλ. Αν πρέπει να βρούμε διαφορές ανάμεσά τους θα έλεγα πως ο Μαραντόνα ήταν πιο καλός τεχνικά και είχε ένα μοναδικό στυλ”.

“Ο Μέσι, από την άλλη, είναι πιο έξυπνος και επίμονος. Κάθε φορά που παίρνει τη μπάλα είναι επικίνδυνος. Αν συνεχίσει να είναι τόσο καλός θα προσπεράσει τους πάντες, ακόμα και τον Πελέ”.


TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ