COPA AMERICA

Μπόργκι: "Ο Αλέξις ήταν ο καλύτερος"

Chile's coach Claudio Borghi gestures during their international friendly soccer match against Paraguay in Asuncion June 23, 2011. REUTERS/Jorge Adorno (PARAGUAY - Tags: SPORT SOCCER)
Chile's coach Claudio Borghi gestures during their international friendly soccer match against Paraguay in Asuncion June 23, 2011. REUTERS/Jorge Adorno (PARAGUAY - Tags: SPORT SOCCER) REUTERS

Ο προπονητής της Χιλής, Κλαούντιο Μπόργκι, έπλεξε το εγκώμιο του κορυφαίου της αναμέτρησης με το Μεξικό, Αλέξις Σάντσες, και απέδωσε τα εύσημα στην ομάδα του για την ανατροπή.

Η Χιλή είναι μια από τις ομάδες θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για διάκριση στο φετινό Κόπα Αμέρικα, και χτες έγινε η δεύτερη μόλις ομάδα στη διοργάνωση που πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης, κόντρα σε ένα νεανικό Μεξικό.

Μπορεί λοιπόν η "Ρόχα" να αγχώθηκε αλλά κατάφερε να μετατρέψει το 0-1 του ημιχρόνου σε 2-1 υπέρ της, και ο Κλαόύντιο Μπόργκι μόνο καλά λόγια είχε να πει για τoν MVP της αναμέτρησης Αλέξις Σάντσες και τους ποδοσφαιριστές του.

"Ο Αλέξις έχει πολλά πράγματα στο κεφάλι του αυτή την περίοδο. Μέχρι να δει που θα αγωνίζεται του χρόνου θα έχει όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω του. Σήμερα ήταν ο καλύτερος παίκτης του αγώνα".

"Όλη η ομάδα τα πήγε πολύ καλά. Θα ήταν άδικο να πούμε ότι κάποιος ήταν κακός. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα ήταν πολύ πρόθυμη αλλά δεν είχε τη διαύγεια να φτάσει στην αντίπαλη εστία. Στο δεύτερο ημίχρονο το πρώτο γκολ μας απλοποίησε τα πράγματα", είπε ο Αργεντινός τεχνικός.

Η Χιλή λοιπόν τα βρήκε σκούρα αλλά πήρε ένα κρίσιμο τρίποντο. Η επόμενη αγωνιστική (9/7, 03:45) θα φέρει και το καθοριστικό ματς με την Ουρουγουάη όπου πολύ πιθανόν να κριθεί και η πρωτιά του ομίλου.

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ