ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπορντόν:"Είναι ανοικτός σε κάθε πρόταση"

Μπορντόν:"Είναι ανοικτός σε κάθε πρόταση"
Μπορτόν

"Θα εξετάσω την πρόταση από Ελλάδα", είπε ο Μπορντόν. Επεισόδιο Ρουκάβινα με Νιόπλια

Ένας από τους παίκτες που απασχολούν σοβαρά τους ανθρώπους του "τριφυλλιού" είναι ο 34χρονος αμυντικός της Σάλκε, Μαρσέλο Μπορντόν. Από τη στιγμή μάλιστα που ο γερμανικός σύλλογος έχει συμφωνήσει με τον Μετζέλντερ, ο Μπορντόν ψάχνει να βρει μια ομάδα που θα έχει χρόνο συμμετοχής.
Με δηλώσεις του στην εφημερίδα "SportDay", ο 34χρονος ποδοσφαιριστής αποκάλυψε πως έχει πρόταση από τους πράσινους, την οποία και θα εξετάσει μετά το τέλος της σεζόν.

" Προτεραιότητα μου αυτή τη στιγμή είναι η κατάσταση του πρωταθλήματος και να μείνω στη Σάλκε. Ωστόσο αν δεν αγωνίζονται βασικός τη νέα σεζόν, θέλω να αποχωρήσω. Από εκεί και πέρα, συζητάω κάθε πρόταση. Ο Παναθηναϊκός είναι τοπ κλαμπ και μια από τις προτάσεις που θα συζητήσω", τόνισε.

Επεισόδιο Ρουκάβινα με Νιόπλια

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους πράσινους την Πέμπτη το απόγευμα, όταν κατά την διάρκεια της προπόνησης ο Άντε Ρουκάβινα είχε ένα μικρό φραστικό επεισόδιο με τον Νίκο Νιόπλια, όταν ο δεύτερος του έκανε παρατηρήσεις.

Συγκεκριμένα ο 24χρονος επιθετικός δεν έδειχνε το απαιτούμενο πάθος στην προπόνηση, με αποτέλεσμα ο Έλληνας τεχνικός να του κάνει έντονες παρατηρήσεις. Ο Κροάτης απάντησε στον τεχνικό του "τριφυλλιού", προκαλώντας την έκρηξη του Νιόπλια, ο οποίος δεν θέλησε να δώσει συνέχεια.








TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ