ΕΥΡΩΠΗ

"Μπορώ στη Superleague"

"Μπορώ στη Superleague"

Ο 20χρονος Ελληνοσουηδός στόπερ Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος, ο οποίος δοκιμάζεται στον Ατρόμητο εκμυστηρεύεται στο Sport24.gr το όνειρο του να αγωνιστεί στην Ελλάδα.

Ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος ως μέλος της χρυσής γενιάς της ΑΪΚ Στοκχόλμης κατέκτησε το πρωτάθλημα Σουηδίας στους τζούνιορς το 2004 καθοδηγούμενος από τον πρώην τεχνικό του Πανιωνίου, Μίκαελ Στόρε.

Στα 20 του χρόνια θεωρείται ως ένας από τους πλέον ανερχόμενες σέντερ μπακ στη Σκανδιναβία. Ολοκλήρωσε τη σεζόν στη Βάσμπι Γιουνάιτεντ (Β΄Σουηδίας), ωστόσο οι καλές του εμφανίσεις πήγαν στράφι αφού ο σύλλογος, ο οποίος θεωρείται "δορυφόρος" της ΑΪΚ Στοκχόλμης δεν μπόρεσε να σώσει την παρτίδα...

Εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται στην Αθήνα καθώς δοκιμάζεται από τον Ατρόμητο. Ο ταλαντούχος άσος δεν έκρυψε την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

"Μπορώ να τα καταφέρω"

"Θα ήθελα πολύ να παίξω στην Ελλάδα. Νομίζω πως το στιλ παιχνιδιού μου ταιριάζει με το ελληνικό πρωτάθλημα και είμαι πεπεισμένος πως μπορώ να τα καταφέρω".

"Με βοήθησε η Βάσμπι"

Ο Παπαγιαννόπουλος για δεύτερη διαδοχική σεζόν αγωνιζόταν βασικός στη Βάσμπι Γιουνάιτεντ. " Είναι καλό να αγωνίζεσαι σε όσο πιο πολλά παιχνίδια γίνεται. Αποκτάς εμπειρίες και βελτιώνεσαι συνεχώς. Πιστεύω μου έκανε καλό πως πήρα ευκαιρίες στη Βάσμπι".

Ο ελληνικής καταγωγής σέντερ μπακ τονίζει πως σε περίπτωση που δεν καταφέρει να εξασφαλίσει συμβόλαιο με τον Ατρόμητο ή με κάποια άλλη ελληνική ομάδα τότε ο επόμενος στόχος του είναι να αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία της Σουηδίας (Allsvenskan).

"Παικταράς ο Σισέ"

Ο πανύψηλος άσος, ο οποίος δεν κρύβει την συμπάθεια του για τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε απογοητευμένος από την ευρωπαϊκή πορεία του "τριφυλλιού" αλλά και εντυπωσιασμένος από τον Τζιμπρίλ Σισέ.

" Δεν τα πήγε και τόσο καλά στην Ευρώπη. Με στενοχώρησε λίγο αυτό αλλά ελπίζω να κατακτήσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο προκειμένου να ξεχαστούν οι εμφανίσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όσο για τον Σισέ, είναι παικταράς. Ο καλύτερος που υπάρχει, πραγματικά με έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του".


TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ