ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Μπορούσαμε νίκη, πάμε για νίκη"

"Μπορούσαμε νίκη, πάμε για νίκη"
Σόλιντ

Συγχαρητήρια μοίρασε ο Σόλιντ στους παίκτες του για την εμφάνιση με τη Ρόμα και συνέστησε προσοχή για την Κυριακή

Στην καθιερωμένη ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές του ο Τροντ Σόλιντ δήλωσε ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές του διότι πρόσεξαν τις λεπτομέρειες. Πιο συγκεκριμένα ο Νορβηγός τεχνικός είπε:

"Συγχαρητήρια για την πολύ καλή εμφάνιση και για το αποτέλεσμα. Δείξατε θέληση και θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει και τη νίκη. Το σημαντικότερο είναι πως αγωνιστήκαμε ως ομάδα.

Όλοι θέλαμε τη νίκη, προσπαθήσατε για το καλύτερο, αλλά αυτό θα πρέπει να το κάνετε σε όλα τα παιχνίδια και στα πιο εύκολα. Παίξαμε πάρα πολύ καλά και η διαφορά μας σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια ήταν ότι προσέξαμε τις λεπτομέρειες.

Και σε άλλα παιχνίδια είχαμε παίξει καλά, αλλά οι αντίπαλοι είχαν εκμεταλλευτεί τις λεπτομέρειες. Στο ματς με τη Ρόμα δείξαμε πως μπορεί να είμαστε καλύτεροι. Κοιτάξτε να ξεκουραστείτε.

Το ματς με τη Ρόμα ανήκει πλέον στο παρελθόν. Κοιτάμε μπροστά. Μας περιμένει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Πάμε για νίκη για να κλείσει καλά η εβδομάδα."








Κρίσιμη Παρασκευή για Νέρι



Σημαντική βελτίωση παρουσίασε χθες ο Νέρι Καστίγιο που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Όλοι ευελπιστούν να είναι έτοιμος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο οριστική απάντηση από το ιατρικό επιτελείο ο Σόλιντ θα πάρει την Παρασκευή, οπότε και ο νεαρός Ουρουγουανός θα δοκιμάσει να προπονηθεί, όπως και ο Γεωργάτος.

Νάρθηκα ο Ανατολάκης



Εν τω μεταξύ νάρθηκας τοποθετήθηκε στο χέρι του Γιώργου Ανατολάκη ο οποίος υπέστη κάταγμα στον αντίχειρα του αριστερού του χεριού.

Κάκωση στον έσω μηνίσκο ο Πατσατζόγλου



Σε μαγνητική τομογραφία υπεβλήθη ο Χρήστος Πατσατζόγλου για να διαπιστωθεί αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο γόνατο στο οποίο ένιωθε κάποιες ενοχλήσεις. Τα αποτελέσματα της έδειξαν ότι έχει κάκωση στον έσω μηνίσκο του αριστερού γονάτου

Πάντως την Τρίτη ο λόγος της αντικατάστασης του δεν είχε να κάνει με τον τραυματισμό αλλά για καθαρά αγωνιστικούς λόγους γι' αυτό και απόρησε με την κίνηση αυτή του προπονητή του.|

Ο ίδιος πάντως ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και πως οι αποφάσεις του προπονητή του είναι πάντα σεβαστές. Πιο συγκεκριμένα ο "Πάτσα" δήλωσε:

"Χτύπησα κάποια στιγμή στο γόνατο αλλά δεν ήταν κάτι. Δεν υπήρχε πρόβλημα τραυματισμού και ούτε ζήτησα αλλαγή από τον προπονητή μου. Ο προπονητής αποφασίζει και με έβγαλε για το καλό της ομάδας."

*Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Πολωνίας ενημέρωσε την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για την κλήση του ποδοσφαιριστή της Μίχαλ Ζεβλάκοφ στην Εθνική της ομάδα, για το παιχνίδι Βέλγιο - Πολωνία που θα γίνει στις 15/11 στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro 2008.

*Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Κύπρου ενημέρωσε την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για την κλήση των ποδοσφαιριστών της Γιάννη Οκκά και Μιχάλη Κωνσταντίνου στην Εθνική της ομάδα, για το παιχνίδι Κύπρος - Γερμανία που θα γίνει στις 15/11 στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro 2008.
















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ