ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπότεφ - Λοκομοτίβ 2-2: Ο Λαμί τη σόκαρε στο 90+2' πριν από τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό

Ο Μπαλογιάννης με τη φανέλα της Μπότεφ στο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό
Ο Μπαλογιάννης με τη φανέλα της Μπότεφ στο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ / INTIME SPORTS

Η Μπότεφ κρατούσε τη νίκη στα χέρια της μέχρι το 90+2', όταν ο Λαμί τη σόκαρε, σκοράροντας και ισοφαρίζοντας σε 2-2 για Λοκομοτίβ για τη 2η αγωνιστική του βουλγαρικού πρωταθλήματος και λίγες ημέρες πριν από τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό (1/8).

Ο Λαμί σόκαρε την Μπότεφ στο μεγάλο ντέρμπι του Πλόβντιβ, καθώς της στέρησε τη νίκη με ένα γκολ στο 90+2'.

Έτσι, το ματς που στιγματίστηκε από σοβαρά επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων πριν απ' τη σέντρα, έληξε ισόπαλο 2-2 με τη Λοκομοτίβ να παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας από την αντίπαλο του Παναθηναϊκού στον 2ο προκριματικό του Europa League, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της βουλγαρικής Parva Liga.

Η Μπότεφ τέσσερις μέρες πριν από τη ρεβάνς με τους πράσινους (1/8), οι οποίοι θα κληθούν να υπερασπιστούν τη νίκη τους με 2-1 στο ΟΑΚΑ, δεν μπόρεσαν να κάνουν το "2 στα 2" στο πρωτάθλημα.

Η Μπότεφ προηγήθηκε στο 17’ με το τέρμα του Ίλιεφ έπειτα από ασίστ του Ακερέ, για να ισοφαρίσει ο Ντέλο στο 56'. Ο Ουκάκι, 13 λεπτά μετά την είσοδό του στο γήπεδο έκανε το 2-1 για τους γηπεδούχους, όμως στο τέλος ο Λαμί "έκλεψε" τον βαθμό της ισοπαλίας για τη Λοκομοτίβ.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ παρέταξε αυτή τη φορά βασικό σχήμα (με μοναδική αλλαγή τον γκολκίπερ Μπερνάτ στη θέση του Ίγκονεν) χρησιμοποιώντας σε διάταξη 4-2-3-1 τους: Μπερνάτ - Μίνκοφ, Ταμ, Κόντε, Μπαλογιάννης – Ετό, Περέρα – Ακερέ (59’ Νουατσούκου), Ποπόφ (85’ Κόροσετς), Ίλιεφ (59’ Ουκάκι) – Ουγιάχ (68’ Σέκουλιτς).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ