EUROPA LEAGUE

Μπότεφ - Μάριμπορ 2-1: Πήραν προβάδισμα πρόκρισης οι Βούλγαροι

Μπότεφ - Μάριμπορ 2-1: Πήραν προβάδισμα πρόκρισης οι Βούλγαροι
PRINT SCREEN

Η Μπότεφ επικράτησε 2-1 της Μάριμπορ στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων, με τη ρεβάνς να διεξάγεται σε μια εβδομάδα, και τον Παναθηναϊκό να περιμένει για το ματς της 25ης Ιουλίου στο Europa League

Το γκολ του 20χρονου μέσου Νίκολα Ίλιεφ στο 74ο λεπτό (μόλις τρία λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο), χάρισε στην Μπότεφ τη νίκη επί της Μάριμπορ με 2-1 στο «Stadion Hristo Botev) του Πλόνβτιβ, στον πρώτο αγώνα για τον Α' προκριματικό του Europa League, απ' όπου θα προκύψει κι ο αντίπαλος Παναθηναϊκού στην επόμενη φάση.

Οι γηπεδούχοι, με τον πρώην αριστερό μπακ του ΟΦΗ, Κωνσταντίνο Μπαλογιάννη βασικό στο αριστερό άκρο της άμυνάς τους («είδε» την κίτρινη κάρτα στο 55' για μαρκάρισμα), πήραν «κεφάλι» στο σκορ στο 9' με τον Ουγιάχ (φωτό). Ο δεξιός μπακ της Μάριμπορ, Πίγιους Σίρβις έφερε το ματς στα ίσα στο 19', όμως την τελευταία... λέξη είπε ο Ίλιεφ, που χάρισε στη βουλγαρική ομάδα ισχνό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στις 18/7. Στο γήπεδο βρέθηκε και συνεργάτης του Ντιέγκο Αλόνσο, στο πλαίσιο της... κατασκοπίας για την επόμενη φάση.

ΜΠΟΤΕΦ ΠΛΟΒΝΤΙΒ: Ιγκόνεν, Μίνκοφ, Ταμ (46' Ντιαμπατέ), Κόντε, Μπαλογιάννης, Ετό, Περέρα, Νουατσούκβου (71' Ίλιεφ), Ποπόφ (89' Κόροσεκ), Ακέρε (81' Γιορτνάνοφ), Ούγιαχ (89' Σέκουλιτς).

ΜΑΡΙΜΠΟΡ: Γιούγκ, Σίρβις, Βίντμαρ, Κάριτς, Μίλετς, Ζ. Ρέπας (76' Φετά), Γ. Ρέπας, Σουντανί (46' Μπεουγκρέ), Ίλιτσιτς, Μπάριτσιτς (60' Μπόζιτς), Γιακούποβιτς (85' Μπούρλες).

TAGS EUROPA LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ