ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Μπουφόν: "75% μένω στη Γιουβέντους"

Μπουφόν: "75% μένω στη Γιουβέντους"
New Image

Ο θρίαμβος της Μίλαν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ μέτρησε στην απόφασή του Μπουφόν να παραμείνει στους "μπιανκονέρι"

" Εάν πριν τα ποσοστά ήταν 49% με 51%, τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει. Οι πιθανότητες να συνεχίσω στη Γιουβέντους είναι αυτή τη στιγμή στο 75% και 25% να αποχωρήσω", τόνισε χαρακτηριστικά ο Μπουφόν, ανατρέποντας τα σενάρια που τον ήθελαν να έχει "δελεαστεί" από το ενδιαφέρον των Μίλαν και Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και να έχει απογοητευτεί βαθύτατα μετά την απομάκρυνση του Ντιντιέ Ντεσάμπ από το Τορίνο.

"Εδώ και πολύ καιρό το όνειρό μου είναι να επιστρέψω στις επιτυχίες, έχοντας στο πλάι μου, παίκτης της κλάσης του Ντελ Πιέρο, του Νέντβεντ και του Τρεζεγκέ. Εάν είμαι πιο κοντά στη Γιουβέντους σε σύγκριση με 20 μέρες πριν είναι γιατί έχω σεβασμό απέναντι σε αυτό το περιβάλλον. Είναι θέμα ταυτότητας.

Εάν ήθελα να φύγω δεν θα έλειπαν οι προσφορές. Αγωνιζόμενος πάντα για να βρίσκομαι στην κορυφή, ο φόβος μου είναι ότι δεν θα είμαι σε θέση να αντιμετωπίσω μία σεζόν που δεν θα έχω το ρόλο του πρωταγωνιστή.





Η... Μίλαν τον έκανε να διαλέξει Γιουβέντους
Αντίθετα, η διοίκηση μου έδωσε ένα καλό σημάδι. Μέσα μου αναπήδησε κάτι όταν είδα τις εικόνες από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν είχε να κάνει με ζήλεια, αλλά με μία βαθιά εκτίμηση για τη Μίλαν.

Βλέποντάς τους να αγκαλιάζονται φτάνοντας στην τελική επικράτηση μετά από πολύ δύσκολες στιγμές κατά τη διάρκεια της χρονιάς, μου έδωσαν να καταλάβω την σημασία μίας ομάδας, ο θρίαμβός τους ήταν περισσότερο από όλα ηθικός, και θα ήθελα να ζήσω παρόμοιες στιγμές.




Εάν κερδίζεις αλλά δεν αισθάνεσαι εσωτερικό κομμάτι ενός γκρουπ, δεν νιώθεις την καρδιά σου να είναι πλημμυρισμένη από χαρά", ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του φύλακα-αγγέλου των "μπιανκονέρι" τα τελευταία χρόνια.

Όσον αφορά για τον διάδοχο του Ντεσάμπ στην τεχνική ηγεσία των Τορινέζων, ο διεθνής Ιταλός πορτιέρο ψηφίζει χωρίς δεύτερη σκέψη τον Μαρτσέλο Λίπι, τον άνθρωπο που οδήγησε το περασμένο καλοκαίρι την Εθνική Ιταλίας στην κορυφή του κόσμου.

" Χωρίς να θέλω να θεωρηθώ μάνατζερ του Λίπι, πιστεύω πως αυτός ήταν ο κορυφαίος προπονητής που είχε ποτέ η Γιουβέντους", ήταν το σχόλιό του.

Να σημειωθεί πως σε αντίθεση με τους Καναβάρο, Τζαμπρότα, Τουράμ, Έμερσον, Ιμπραΐμοβιτς, που προτίμησαν να αφήσουν την Γιουβέντους αναζητώντας μία καλύτερη τύχη πριν έναν χρόνο, ο Μπουφόν έμεινε στα δύσκολα, έφαγε με το κουτάλι και τα γήπεδα της Serie B, με τους διοικούντες τον σύλλογο να έχουν δεσμευθεί απέναντί του πως σε περίπτωση προβιβασμού, θα είχε το δικαίωμα να αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι.









TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ