ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Μπουφόν: "Έμεινα για το σκουντέτο"

Μπουφόν: "Έμεινα για το σκουντέτο"
New Image

Ο φύλακας-άγγελος της εστίας της Γιουβέντους δικαιολόγησε την απόφασή του να παραμείνει στους "μπιανκονέρι", λέγοντας ότι πιστεύει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος

Ο ίδιος πάντως φρόντισε να αιτιολογήσει με τον πλέον ικανοποιητικό τρόπο για τους φίλους της ομάδας την επιθυμία παραμονής του στους "μπιανκονέρι":
"Σκέφτηκα ότι η ομάδα έχει τις δυνατότητες να νικάει ακόμα. Και έτσι φαντάστηκα την γεύση του επόμενου πρωταθλήματος", τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιταλική "Gazzetta dello Sport" ο φύλακας-άγγελος της εστίας της Γιουβέντους τα τελευταία επτά χρόνια, ο οποίος μίλησε και για τον... εφιάλτη που έζησε για έναν χρόνο στη Serie B.

"Τί θα μου μείνει από τη Β; Η υπερηφάνεια του να την έχω κατακτήσει. Ένα αναπόφευκτο καθαρτήριο. Ήταν ο μοναδικός τρόπος για να γίνει συμπαθητική και πάλι η Γιουβέντους στα μάτια του κόσμου.

Τρεζεγκέ; Δεν είμαι εδώ για να κρίνω τη συμπεριφορά του συμπαίκτη μου. Η κίνησή του (να χαρακτηρίσει γελοία την πρόταση της διοίκησης) είναι ξεκάθαρη όχι όμως και επιθετική".

Οι μετεγγραφικές κινήσεις που έχει κάνει μέχρι στιγμής η "βέκια σινιόρα" αφήνουν απόλυτα ικανοποιημένο τον Μπουφόν, ο οποίος περνάει από... κόσκινο όλους τους παίκτες που προορίζονται να φορέσουν την ασπρόμαυρη φανέλα από τη νέα περίοδο.

"Η ομάδα μου φαίνεται δυνατή και ανταγωνιστική. Ο Κρισίτο είναι ο κορυφαίος νεαρός αμυντικός του ιταλικού ποδοσφαίρου. Ένας άλλος παίκτης που μου αρέσει είναι ο Μαρκίσιο, είναι έτοιμος για την ομάδα. Ο Παλαντίνο είναι χρήσιμος.

Το βιογραφικό του Κριγκέρα μιλάει από μόνο του. Ένας παίκτης που παίζει τόσα χρόνια στη Μπάγερν Μονάχου όπως ο Σαλιχάμιζιτς δεν είναι τυχαίος. Ο Ιακουίντα είναι ένας παίκτης με ισορροπία στο παιχνίδι του. Ο Αλμιρόν μου άρεσε πάντα, έχει δυνατό σουτ εκτός περιοχής και βλέπει γήπεδο".



Τέλος, ο Μπουφόν μίλησε και για τα πιθανά νέα αποκτήματα του τορινέζικου συλλόγου. "Για τον Μιλίτο έχω ακούσει ότι είναι φαινόμενο. Γνωρίζω καλά τον Τιάγκο, ήταν πρωταγωνιστής στη Λιόν.

Ξέρω ότι ο Χούντελααρ βάζει πολλά γκολ αλλά δεν τον γνωρίζω αρκετά. Τα καλύτερα πάντως αποκτήματα είναι οι Νέντβεντ και Ντελ Πιέρο. Όσο για τον Ρανιέρι επιμένω ότι είναι εξαιρετική επιλογή".












TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ