ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Μπουφόν μέχρι το 2012

Μπουφόν μέχρι το 2012
New Image

Σημαντική επιτυχία για την διοίκηση της Γιουβέντους, καθώς συμφώνησε με τον Μπουφόν για επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2012

Όπως ανακοίνωσε η "γηραιά κυρία" μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, ήρθε σε συμφωνία με τον Μπουφόν για επέκταση της συνεργασίας τους για έναν ακόμη χρόνο από αυτά που προέβλεπε το υπάρχον συμβόλαιο, κάτι που σημαίνει ότι ο βασικός πορτιέρο της Εθνικής Ιταλίας θα υπερασπίζεται την εστία της "Γιούβε" μέχρι τις 30 Ιουνίου 2012.
Η υπογραφή του νέου συμβολαίου έγινε στην έδρα της εταιρίας, παρουσία του εκτελεστικού διευθυντή, Ζαν Κλοντ Μπλαν, του προέδρου Τζοβάνι Κομπόλι Τζίλι και του αθλητικού διευθυντή, Αλέσιο Σέκο.

Πιστός στην "Κυρία" ο Μπουφόν
"Αυτή είναι μία σημαντική ημέρα για εμένα", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο τερματοφύλακας των Τορινέζων και συνέχισε: " Έγραψα μία νέα σελίδα στην καριέρα και τη ζωή μου.

Μία επιλογή πολύ ώριμη μετά την εμπειρία του προηγούμενου χρόνου, που αποδεικνύει το δέσιμό μου με αυτή την ομάδα, την διοίκηση και τους οπαδούς της Γιουβέντους, που δεν έπαψαν ποτέ να μου δείχνουν τη στοργή τους".




Ο πρόεδρος του συλλόγου, Τζοβάνι Κομπόλι Τζίλι, δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του για την παραμονή του Μπουφόν στο "Ντέλε Άλπι":

" Αυτή η συμφωνία παγιώνει μία σχέση εμπιστοσύνης με έναν μεγάλο πρωταθλητή, έναν άνθρωπο που μοιράζεται τις ίδιες αξίες με εμάς, που όλα αυτά τα χρόνια έχει επιδείξει πάθος και επαγγελματικότητα, και ο οποίος έχει τιμήσει με σπουδαίες εμφανίσεις την φανέλα μας".



Παρόμοιες οι δηλώσεις και από τον εκτελεστικό διευθυντή του συλλόγου, Ζαν Κλοντ Μπλαν: " Η παραμονή του Μπουφόν ήταν μία από τις κινήσεις-κλειδιά για να πετύχουμε τους στόχους μας στα επόμενα χρόνια.


Το γεγονός ότι ένας πρωταθλητής κόσμου έδειξε εμπιστοσύνη στο αθλητικό μας πλάνο, μας γεμίζει με ξεχωριστή υπερηφάνεια".







TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ