ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Μπουφόν: "Παίζουμε σαν σκ@&^"!

Μπουφόν: "Παίζουμε σαν σκ@&^"!
New Image

Έξαλλος με τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια στα ημίχρονο του αγώνα με τη Λέτσε ήταν ο Τ.Μπουφόν, σύμφωνα με την "Corriere dello Sport"

Το κλίμα στο στρατόπεδο της "βέκια σινιόρα" είναι πολύ βαρύ, με τους οπαδούς να τα βάζουν κατά των παικτών, της τεχνικής ηγεσίας, και των διοικούντων, ενώ ενδεικτικό είναι και το περιστατικό που συνέβη στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τους "σαλεντίνι".
Όπως αποκάλυψε η "Corriere dello Sport", ο Τζανλουίτζι Μπουφόν ήταν έξαλλος με την απόδοση των συμπαικτών του, καθώς η Γιουβέντους βρέθηκε να χάνει με 1-0 στην ανάπαυλα, με αποτέλεσμα να εκτοξεύσει βαρείς χαρακτηρισμούς.

"Παίζουμε σαν σκ..., πρέπει να ντρεπόμαστε. Το έχετε συνειδητοποιήσει ή όχι;", φέρεται να είπε ο γκολκίπερ των "μπιανκονέρι" και της Εθνικής Ιταλίας, με τον Βιτσέντσο Ιακουίντα να παραδέχεται πως υπήρχε ένταση στα αποδυτήρια.

"Ο Μπουφόν ήταν πολύ θυμωμένος, ήταν έξαλλος όπως όλοι μας. Κοιταχτήκαμε στο πρόσωπο και είπαμε "Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ιταλός φορ.




TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ