ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Μπουφόν: "Θέλουμε σκουντέτο και C.L"

Μπουφόν: "Θέλουμε σκουντέτο και C.L"
Μπουφόν-Γιουβέντους

Πεπεισμένος πως η Γιουβέντους δεν είναι πλέον αουτσάιντερ στην υπόθεση τίτλος, και ότι θα παλέψει για το σκουντέτο και το Τσάμπιονς Λιγκ, εμφανίστηκε ο Τζίτζι Μπουφόν

Την επόμενη ημέρα από την πρώτη συγκέντρωση των παικτών της "βέκια σινιόρα" ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ο βασικός γκολκίπερ των "μπιανκονέρι" αλλά και της Εθνικής Ιταλίας εμφανίστηκε απόλυτα πεπεισμένος πως το φετινό ρόστερ είναι ικανό να επαναφέρει τον σύλλογο στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος.
"Είμαι σίγουρος πως θα παλέψουμε για το Τσάμπιονς Λιγκ, όπως και στο πρωτάθλημα", ξεκίνησε τις δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της Γιουβέντους για να συμπληρώσει:

"Και οι δύο είναι στόχοι για τους οποίους η Γιουβέντους πάλευε πάντα. Θα είναι μία χρονιά μεγάλη και πολύ έντονη και θα πρέπει να ξεκινήσουμε από τώρα την προετοιμασία, καθώς έχουμε και τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ".

Η απόκτηση του Ροναλντίνιο από τη Μίλαν και η ενδεχόμενη άφιξη του Λάμπαρντ στο Μιλάνο για λογαριασμό της Ίντερ δεν ανησυχούν τον Μπουφόν, ο οποίος θεωρεί πως η ομάδα του δεν έχει τίποτα να ζηλέψει φέτος από τις έτερες διεκδικήτριες του σκουντέτο.

"Η δίψα και η επιθυμία να παλέψουμε για φιλόδοξους στόχους υπήρχε πάντα, αν και τους περασμένους μήνες δεν ήμασταν στην ίδια μοίρα με τους αντιπάλους μας. Τώρα όμως έχουμε ενισχυθεί σημαντικά".

Εν τω μεταξύ, οι μεταγραφές των Τορινέζων για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο φαίνεται πως θα ολοκληρωθούν με την απόκτηση δύο τερματοφυλάκων, που θα έχουν ρόλο... back-up του Μπουφόν.

Όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα "Gazzetta dello Sport", μετά την αποχώρηση του Μπελάρντι, η περσινή τριταθλήτρια Ιταλίας θα ενισχυθεί με την προσθήκη των Κιμέντι (παλιός συμπαίκτης του Μπουφόν στη Γιουβέντους), και του Μάνινγκερ, με τον δεύτερο να έρχεται ως δανεικός από την Ουντινέζε.










TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ