ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Μπουφόν: "Το πρωτάθλημα είναι της Ίντερ"!

Μπουφόν: "Το πρωτάθλημα είναι της Ίντερ"!
Μπουφόν-Γιουβέντους

Ο Τζίτζι Μπουφόν εξέφρασε την πεποίθησή του πως η Ίντερ θα πάρει σίγουρα το πρωτάθλημα, ενώ αποκάλυψε την εκτίμηση που έχει για τον Ζοσέ Μουρίνιο

"Το πρωτάθλημα σίγουρα θα το πάρει η Ίντερ, γιατί έχει ένα καθαρό βαθμολογικό προβάδισμα από εμάς. Επιπλέον, είναι μία ομάδα πολύ ισορροπημένη, και δύσκολα την φτάνεις αν την αφήσεις να ξεφύγει.

Είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει πάντα μία μικρή ελπίδα, καθώς αν δεν υπήρχε δεν θα έπαιζα καν την ερχόμενη Κυριακή",

τόνισε ο γκολκίπερ της Γιουβέντους για να συνεχίσει:

"Είναι σίγουρα η πιο ολοκληρωμένη ομάδα, με το πληρέστερο ρόστερ. Προς το παρόν αξίζει να είναι στην πρώτη θέση γιατί στις δύσκολες στιγμές αντέδρασε κερδίζοντας παιχνίδια με τρομερή ευκολία.

Έπειτα, σε συγκεκριμένες στιγμές είχε τύχη και κάποια εύνοια υπέρ της, όπως συμβαίνει με όλες τις μεγάλες ομάδες".



Ο Νο 1 πορτιέρο της Εθνικής Ιταλίας τα τελευταία χρόνια μίλησε επίσης για το σχόλιο που έκανε πρόσφατα ο Ζοσέ Μουρίνιο, σύμφωνα με το οποίο οι Μίλαν και Ρόμα θα ολοκληρώσουν τη φετινή σεζόν με... μηδέν τίτλους:

"Λέμε ότι ήταν ένας καλός προφήτης, επειδή πήρε μεγάλο ρίσκο με τη Ρόμα, γιατί έπρεπε να πάνε στο 18ο πέναλτι (κόντρα στην Άρσεναλ για το Τσάμπιονς Λιγκ) για να είμαστε σίγουροι ότι θα καταλήξει η σεζόν για αυτούς χωρίς τίτλους.

Πιστεύω πως στο τέλος δεν πρέπει να χάσει, πέρα από τις πολεμικές, το σεβασμό για τους άλλους συναδέλφους και τις άλλες ομάδες. Εύχομαι πως η Γιουβέντους θα καταφέρει τουλάχιστον να πάρει έναν τίτλο αυτή τη χρονιά. Ποιον τίτλο; Ο πιο κοντινός πρέπει να είναι το Κύπελλο Ιταλίας, με δεδομένο ότι φτάσαμε στα ημιτελικά.

Το Καμπιονάτο είναι ο πιο σημαντικός τίτλος, η διοργάνωση την οποία σκεφτόμαστε περισσότερο αυτή τη στιγμή. Όμως είναι και ο δυσκολότερος στόχος".

Ανεξάρτητα πάντως από το μέτωπο που έχει ανοίξει ο "special one" με αρκετούς ομόλογούς του, από την πρώτη κιόλας σεζόν του στην Ιταλία, ο Μπουφόν δεν έκρυψε τη μεγάλη εκτίμηση που έχει για τον τεχνικό της Ίντερ.

"Πιστεύω ότι είναι ένα άτομο πολύ έξυπνο και πολύ προετοιμασμένο. Μερικές φορές έχει ξεφύγει -κατά τη γνώμη μου- εκτός ορίων. Τα κίνητρα τα ξέρει αυτός, γιατί σίγουρα δεν είναι ανόητος. Για τους δημοσιογράφους είναι ιδανικό να έχουν έναν τέτοιο άνθρωπο.

Για τους άλλους, είναι ένας τύπος προπονητή που μπορείς να αγαπάς η να σου είναι αντιπαθητικός. Αν και έχει ξεφύγει αρκετές φορές είναι ένας τεχνικός που εκτιμώ".















TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ