ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μπουνιά σε Εβρά μετά το ντέρμπι (vid)!

Μπουνιά σε Εβρά μετά το ντέρμπι (vid)!
Εβρά-Γιουνάιτεντ

Αγγλικό σάιτ έδειξε τη γροθιά που δέχτηκε ο Πατρίς Εβρά από άνθρωπο της Τσέλσι μετά το ντέρμπι (vid)!

Για αυτό φρόντισαν αρκετοί από τους παίκτες της Γιουνάιτεντ (Εβρά, Σκόουλς, Ο'Σέι, Πικέ και Νέβιλ), οι οποίοι πρωταγωνίστησαν σε επεισόδια με το προσωπικό του γηπέδου εξαιτίας της άρνησής τους να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο όταν τους ζητήθηκε.
Τα δημοσιεύματα των αγγλικών ΜΜΕ τις προηγούμενες ημέρες ανέφεραν πως ο παίκτης των "κόκκινων διαβόλων" που πρωτοστάτησε στα επεισόδια ήταν ο Πατρίς Εβρά, ο οποίος συνεπλάκη μάλιστα και με άνθρωπο της ασφαλείας της Τσέλσι, και απ'ότι φαίνεται το ρεπορτάζ τους ήταν απόλυτα έγκυρο και ακριβές.

Καλύτερος μάρτυρας δεν υπάρχει άλλωστε από τον τηλεοπτικό φακό, με την αγγλική εφημερίδα "Mirror" να φιλοξενεί μέσω της ιστοσελίδας της βίντεο, όπου φαίνεται καθαρά ο Γάλλος αριστερός μπακ να έρχεται στα χέρια με άνθρωπο της Τσέλσι και να χρειάζεται η παρέμβαση (πολλών ευτυχώς) ψυχραιμοτέρων για να τους χωρίσουν.

Να σημειωθεί πως αμφότεροι οι σύλλογοι αναμένεται να υποβάλλουν έκθεση στην αγγλική FA αναφορικά με το συγκεκριμένο περιστατικό, με την ομοσπονδία να έχει ζητήσει το βίντεο του αγώνα μέσω του επίσημου καναλιού της Τσέλσι, που είχε την ευθύνη της τηλεοπτικής κάλυψης.

Δείτε το βίντεο με το επεισόδιο στο "Στάμφορντ Μπριτζ":










TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ