ΑΡΗΣ

Μπούργος: "Είμαστε όλοι στην ίδια γραμμή για να πετύχουμε τον στόχο μας"

Ο Μπούργος στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στον Άρη
Ο Μπούργος στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στον Άρη INTIME SPORTS

Ο Χερμάν Μπούργος στις δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης του Άρη απέναντι στον ΠΑΟΚ (11/05, 18:30, NOVA Sports Prime και Live SPORT24) τόνισε πως έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του.

Ο Άρης φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ (11/05, 18:30, NOVA Sports Prime και Live SPORT24) στην Τούμπα για την 8η αγωνιστική των playoffs με την μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια να εντείνεται. Ο Χερμάν Μπούργος στις δηλώσεις του στη NOVA τόνισε πως έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπούργος:

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακός: "Δημιουργήσαμε στον αγώνα τις προϋποθέσεις, αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Οπότε είμαι ικανοποιημένος".

Για τα τελευταία παιχνίδια: "Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, στο σωματείο. Είμαστε όλοι στην ίδια γραμμή για να πετύχουμε τον στόχο μας".

Για τον Εντιαγέ και τις απουσίες: "Η κατάσταση είναι δύσκολη. Θεωρώ ότι παρά τη δυσκολία που υπάρχει, έχουμε τους ποδοσφαιριστές για να καλύψουμε κάθε κενό".

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: "Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Σε πολύ μικρό διάστημα έχουμε φτιάξει μια αξιόμαχη ομάδα, θα πάμε να ανταγωνιστούμε τον αντίπαλό μας και θα δούμε τι θα γίνει στην πορεία. Πράγματι όμως είναι ένα δύσκολο παιχνίδι".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ