ΑΡΗΣ

Μπούργος: "Πρόκληση ο Άρης, θέλω να αλλάξω τα πάντα στην ομάδα"

Ο Χερμάν Μπούργος
Ο Χερμάν Μπούργος © 2018 PAUL WHITE/AP IMAGES

Ο Χερμάν Μπούργος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Libero FM 107.4" για την απόφαση να αποδεχθεί την πρόταση του Άρη, ενώ χαρακτήρισε ως "πρόκληση" το γεγονός ότι θα σχεδιάσει ο ίδιος την ομάδα από την αρχή.

Προπονητής του Άρη θα πρέπει να θεωρείται ο Χερμάν Μπούργος, καθώς έχει επέλθει οριστική συμφωνία μεταξύ του Αργεντινού και του ισχυρού άνδρα της "κίτρινης" ΠΑΕ, Θόδωρου Καρυπίδη.

Μάλιστα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Libero FM 107.4" ο Αργεντινός τεχνικός αναφέρθηκε στην απόφαση να αποδεχθεί την πρόταση του Άρη, ενώ χαρακτήρισε ως "πρόκληση" το γεγονός ότι θα σχεδιάσει ο ίδιος την ομάδα από την αρχή.

“Είμαι στην Αθήνα. Οι πληροφορίες σας είναι σωστές. Έχω φτάσει σε συμφωνία με τον Άρη. Απομένει η υπογραφή αλλά το deal είναι οριστικό” σημείωσε αρχικά ο Μπούργος, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που αναφέρουν ότι συμφώνησε για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Για την απόφαση του να έρθει στον Άρη: "Μου αρέσει ο Άρης, η Ελλάδα. Μου άρεσε η πρόκληση να αλλάξω τα πράγματα. Η πρόκληση να σχεδιάσω εγώ από την αρχή την ομάδα".

Για το αν συζήτησε με τον συνεργάτη του και πρώην γυμναστή του Άρη, Άνχελ Πουέμπλα, ο οποίος ήταν και συνεργάτης του Κούπερ: "Γνωρίζω τον Εκτορ, σαν να είμαστε αδέρφια, γιατί ήμασταν συμπαίκτες. Φυσικά ο Άνχελ Πουέμπλα μου έχει μιλήσει πάρα πολύ για τον Άρη”.

Για το ότι ο Άρης απέκλεισε την Ατλέτικο και ουσιαστικά άνοιξε ο δρόμος για τον Σιμεόνε και τον ίδιο: "Πρέπει να θυμόμαστε αυτή την ιστορία (σ.σ. γέλια)”.

Για το αν θα είναι τη Κυριακή στο "Κλ. Βικελίδης” για το Άρης-ΠΑΟΚ: "Ναι θέλω οπωσδήποτε να είμαι. Λείπει μόνο η υπογραφή του συμβολαίου για να είμαι με τους παίκτες μου".

Για την ύπαρξη πολλών "λατίνων” ποδοσφαιριστών στον Άρη: "Σίγουρα έπαιξε ρόλο αλλά δεν είναι το βασικό η εθνικότητα. Αυτό που θέλουμε είναι να παίξουμε σαν ομάδα".

Για το τι στυλ θέλει να παίξει με τον Άρη: "Πρώτα απ’ όλα πρέπει να γνωρίσω τους ποδοσφαιριστές μου”.

Ενώ τέλος, έστειλε και ένα μήνυμα στους φίλους του Άρη: "Θέλουμε να αλλάξουμε τα πάντα στον Άρη, από την αρχή μέχρι το τέλος. Να τον κάνουμε πολύ δυνατό. Θα τα πούμε την Κυριακή”.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ