STOIXIMAN SUPER LEAGUE

"Μπουρλότο" στα τηλεοπτικά

"Μπουρλότο" στα τηλεοπτικά
Σήμασούπερλιγκας

Nέα δεδομένα προκύπτουν στην κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων μετά την ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ

Συγκεκριμένα γίνεται λόγος για αδιέξοδο με την ανταλλαγή στιγμιοτύπων των αγώνων καθώς όπως υποστηρίζει η NOVA αδικαιολόγητα και παρά το πνεύμα των συμβάσεών, απέρριψε την πρόταση της ΕΡΤ της για θέσπιση ειδικού κλειδάριθμου κατά την κλήρωση του πρωταθλήματος στις 2 Ιουλίου, ενώ ως σήμερα έχει ενημερώσει για την πορεία των διαπραγματεύσεων ή για την έναρξη αυτών.
Μάλιστα ο ΣΚΑΪ στην ανακοίνωση του καταλήγει πως :" η τυχών αδυναμία μας εξαιτίας αυτού του λόγου να συμπεριλάβουμε στην αθλητική εκπομπή μας στιγμιότυπα των αγώνων εκτός κεντρικής διαχείρισης δυναμιτίζει τις συμβάσεις μας και τη σχέση με τη SUPERLEAGUE".

Η ΕΡΤ με έγγραφο αίτημα της ζήτησε να δοθεί κλειδάριθμος σε Ολυμπιακό και Ξάνθη, στην κλήρωση της Πέμπτης όπως και να οριστεί ζώνη μετάδοσης των αγώνων των δύο ομάδων, κάθε Σάββατο στις 19.00, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα οι φίλοι των δύο ομάδων να μην έχουν τη δυνατότητα να δουν την ομάδα τους να αγωνίζεται την Κυριακή. Από την πλευρά της η Σούπερ Λίγκα μέσω του Κώστα Πηλαδάκη είχε προτείνει ΕΡΤ ήταν να αγοράσει τον "κλειδάριθμο" με 2,5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο για την συμφωνία που είναι για τρία χρόνια.

Ο ΣΚΑΪ στην ανακοίνωση του αναφέρει: " Σχετικά με την από 29/6/2009 επιστολή της ΕΡΤ και το αίτημά της για θέσπιση ειδικού κλειδάριθμου κατά την κλήρωση τις 2/7/2009 και τη δημιουργία σταθερής ζώνης για τους αγώνες της ΕΡΤ, σας γνωρίζουμε ότι θεωρούμε ότι το μέτρο αυτό θα ήταν προς όφελος των τηλεθεατών και για αυτό το λόγο δεν θα φέρουμε αντιρρήσεις.

Σας γνωρίζουμε επίσης ότι οι διαπραγματεύσεις σχετικά με την ανταλλαγή στιγμιοτύπων των αγώνων βρίσκονται σε αδιέξοδο, καθώς η NOVA αδικαιολόγητα και παρά το πνεύμα των συμβάσεών μας, απέρριψε την πρόταση της ΕΡΤ – προϊόν των διαπραγματεύσεών μας – και ως σήμερα δεν μας έχει ενημερώσει για την πορεία των διαπραγματεύσεων ή για την έναρξη αυτών. Η τυχών αδυναμία μας εξαιτίας αυτού του λόγου να συμπεριλάβουμε στην αθλητική εκπομπή μας στιγμιότυπα των αγώνων εκτός κεντρικής διαχείρισης δυναμιτίζει τις συμβάσεις μας και τη σχέση με τη SUPERLEAGUE"

.




TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ