ΑΡΗΣ

Μπουρουτζίκας: "Όλοι προσπαθούμε για το καλύτερο"

Μπουρουτζίκας: "Όλοι προσπαθούμε για το καλύτερο"
μπουρουτζικας μπαγεβιτς

Ο άμεσος συνεργάτης του Μπάγεβιτς, Δ. Μπουρουτζίκας, μίλησε για τα ματς με Ατρόμητο και Ηρακλή, τον τελικό κυπέλλου και για Παπάζογλου και Νάτσο

"Ο Ατρόμητος είναι μία καλή ομάδα, πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα με μεγάλη προσπάθεια. Μέχρι το τέλος δώσαμε μάχες για να πάρουμε το αβαντάζ αυτό και την νίκη", τόνισε για τον πρώτο ημιτελικό για το Κύπελλο hellas online με τον Ατρόμητο και συνέχισε: "Εμείς προσπαθούμε να έχουμε την ομάδα στο υψηλότερο επίπεδο. Πάντα προσέχουμε και τα παιδιά που δεν παίζουν, γιατί αυτά έχουν την ανάγκη για δυσκολότερη προπόνηση. Θα είναι καλύτερο για εμάς να δουλέψουμε μαζί με την ομάδα από την αρχή".



Για το τοπικό ντέρμπι της Κυριακής με τον Ηρακλή ο κ. Μπουρουτζίκας επισήμανε πως: "Όλα τα παιδιά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και στον αγώνα με τον Ηρακλή", ενώ για την κατάσταση του Θανάση Παπάζογλου τόνισε: "Ο Παπάζογλου έχει έρθει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο, θα πρέπει να παίρνει ολιγόλεπτες ευκαιρίες για να τον έχουμε έτοιμο του χρόνου", ενώ δεν έκρυψε πως:

"Και με τον Νάτσο θα πρέπει να ήμαστε προσεκτικοί, αφού δεν έκανε προετοιμασία και είναι δύσκολο να τον προφυλάξουμε για να μην πάθει υποτροπή και να μπει όσον γίνεται πιο σωστά σε κανονικούς ρυθμούς για να μπορεί να παίζει σε ολόκληρο το παιχνίδι".



Όσο τέλος για την παρουσία του Άρη στον φετινό τελικό για το Κύπελλο hellas online δήλωσε: "Εφόσον προκριθούμε στον τελικό, τότε η προετοιμασία μας θα επικεντρωθεί σε εκείνο το παιχνίδι".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ