ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπούσι: "Στην θέση του διαιτητή θα ντρεπόμουν"

Μπούσι: "Στην θέση του διαιτητή θα ντρεπόμουν"
Απόλλωνας-Λεβαδειακός

Με σκληρά λόγια για τον διαιτητή Μαζαράκο μίλησε ο διεθνής Αλβανός άσος του Απόλλωνα Καλαμαριάς, επισημαίνοντας ότι ο Λεβαδειακός δεν αξίζει να μείνει στην κατηγορία

Κι αν η διοίκηση της ΠΑΕ έβγαλε σχετική ανακοίνωση κατά του Μαζαράκου χθες το βράδυ τα νεύρα των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Καλαμαριάς ήταν τεντωμένα και με το παραπάνω μάλιστα στην λήξη του παιχνιδιού. Μετά τη λήξη εξάλλου δεν δίστασαν να τοποθετηθούν σχετικά και στις δηλώσεις του με πιο χαρακτηριστική αυτή του Αλμπάν Μπούσι.
«Ήμασταν καλύτεροι και δεν αξίζαμε να χάσουμε σε ένα παιχνίδι όπου ήρθαμε για να το νικήσουμε. Πρέπει να πω όμως για την διαιτησία, ότι το λιγότερο που θα πρέπει να κάνει η ΕΠΟ ή η Super League, είναι να μη δείχνει τέτοια ματς στην τηλεόραση. Ας τα βλέπουν μόνο οι 200 φίλαθλοι του Λεβαδειακού αυτά τα λάθη και όχι όλη η Ελλάδα.

Από την αρχή του αγώνα μας «τελείωσε». Σέβομαι τον διαιτητή ως θεσμό αλλά αυτός είναι το «τέλος». Δεν ξέρω πως αντέχω από τα νεύρα»,

τόνισε ο διεθνής Αλβανός του Απόλλωνα Καλαμαριάς και συνέχισε: «Εμείς θέλαμε να κερδίσουμε στα ίσια.

Έστω και 60-40 να έπαιζε τον Λεβαδειακό θα ήμασταν ευχαριστημένοι. Όχι όμως 100-0. Ήθελα να πω πάρα πολλά για την διαιτησία αλλά φοβάμαι το πρόστιμο. Αν ήμουν στη θέση του θα ντρεπόμουν»

, με τον Μπούσι να καταλήγει αναφερόμενος και στον Λεβαδειακό και την δική του παραμονή στο πρωτάθλημα της Super League λέγοντας ότι: «Δεν αξίζει να μείνει η Λιβαδειά στη κατηγορία».


Όσο για τον Γιώργο Κόλτση τον οποίο ο Μαζαράκος τιμώρησε στην φάση του πέναλτι για την απομάκρυνση της μπάλας από την περιοχή της ομάδας του με τον ώμο δήλωσε: « Τι να πω, είναι αστείο αυτό που έγινε», ενώ για την επίμαχη φάση τόνισε: «Είναι περιττό να το πω ότι βρήκα την μπάλα με τον ώμο».


Ο Κόλτσης αναφερόμενος στην διαιτησία του Μαζαράκου τόνισε πως: «Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που υπήρχαν από την αρχή της εβδομάδας για το όνομα του κυρίου Μαζαράκου. Από το πρώτο ημίχρονο νομίζω ότι μπέρδεψε τα αθλήματα, το ποδόσφαιρο με το μπάσκετ, γιατί οι αντίπαλοί μας έπαιζαν άμυνα με χέρια και πόδια.

Μας έβαλε στην περιοχή μας από την αρχή και πιστεύω ότι είναι τεράστια αδικία για αυτήν την ομάδα, να μην παίρνει αποτέλεσμα. Εμείς όταν θα πάμε σπίτι μας θα έχουμε καθαρή τη συνείδησή μας. Για τον κ. Μαζαράκο δεν ξέρω. Να χαίρονται το πρωτάθλημά τους».

Σχετικά τέλος με το κυνήγι της παραμονής επισήμανε: «Δεν θα παρατήσουμε την προσπάθεια παρότι είναι δύσκολα τα πράγματα».






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ