ΑΓΓΛΙΑ

Μπράιτον: Δικός της ο Καντιόγλου, στα 30 εκατομμύρια η μεταγραφή από τη Φενέρμπαχτσε

Fenerbahce's Ferdi Kadioglu celebrates after scoring the opening goal during the Europa Conference League group H soccer match between Fenerbahce and Spartak Trnava at Sukru Saracoglu stadium in Istanbul, Turkey, Thursday, Dec. 14, 2023. (AP Photo/Francisco Seco)
Ο Φερντί Καντιόγλου. @2023 FRANSCISCO SECO/AP IMAGES

Μία ανάσα από μία μεγάλη μεταγραφή βρίσκεται η Μπράιτον, η οποία έκλεισε τον Φερντί Καντιόγλου από τη Φενέρμπαχτσε αντί 30 εκατομμύρια.

Η Μπράιτον εξακολουθεί να ενισχύσει σημαντικά το ρόστερ της, με αυτή την φορά να ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την απόκτηση του Φερντί Καντιόγλου από τη Φενέρμπαχτσέ με ένα ποσό ύψους 30 εκατομμυρίων.

Οι "Γλάροι", οι οποία πρωταγωνίστησαν στο καλοκαιρινό μεταγραφικό "παράθυρο", προχώρησαν στην 7η μεταγραφή τους, με τον Τούρκο αριστερό μπακ να πρόκειται να υπογράψει με την ομάδα της Premier League πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε προφορική συμφωνία πριν από δύο εβδομάδες και από τη στιγμή που η Μπράιτον έδωσε τα χέρια με την τουρκική ομάδα, ο παίκτης αναμένεται να περάσει σύντομα από εργομετρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί από την νέα του ομάδα.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ