ΑΓΓΛΙΑ

Μπράιτον: Επαφές με Γκράχαμ Πότερ για την επιστροφή του στην Premier League

Brighton's head coach Graham Potter applauds at the end of the English Premier League soccer match between Liverpool and Brighton and Hove Albion at Anfield Stadium, Liverpool, England, Saturday, Oct. 30, 2021. (AP Photo/Jon Super)
Χειροκρότημα του Γκράχαμ Πότερ στους φιλάθλους. © 2021 JON SUPER/AP IMAGES

Η Μπράιτον αναζητά τον αντικαταστάτη του Ντε Τσέρμπι και ανάμεσα στους υποψηφίους προστέθηκε και το όνομα του Γκράχαμ Πότερ, με τον οποίο η ομάδα είχε κάποιες πρώτες διερευνητικές επαφές.

Η αναζήτηση προπονητή στην Μπράιτον συνεχίζεται και μάλιστα το όνομα του Γκράχαμ Πότερ προστέθηκε στην λίστα με τους υποψηφίους, μετά τις πρόσφατες διερευνητικές επαφές του συλλόγου με τον πρώην Άγγλο τεχνικό.

Παρά την επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών, οι "Γλάροι" δεν βιάζονται να πάρουν άμεσα μία απόφαση και θέλουν να σταθμίσουν όλα τα δεδομένα προτού κατασταλάξουν σε μία επιλογή, πόσο μάλλον στην περίπτωση του Πότερ, ο οποίος άφησε μία πικρή γεύση στην ομάδα, όταν εκείνος αποχώρησε το 2022 στις αρχές της αγωνιστικής περιόδου για την Τσέλσι.

Να σημειωθεί, πως η πρώτη επιλογή της Μπράιτον ήταν ο Κίραν Μακένα, ο οποίος όμως ανανέωσε για 4 χρόνια με την Ίπσουιτς αναγκάζοντας την ομάδα να αναζητήσει άλλες λύσεις για τον πάγκο της. Μερικά ονόματα που ακούγονται επίσης ως πιθανές εναλλακτικές είναι ο Στιβ Κούπερ και ο Χένρικ Ράιντστρομ της Μάλμε.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΤΣΕΛΣΙ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ