PREMIER LEAGUE

Μπράιτον - Γουότφορντ 1-1: Το αυτογκόλ του Μαριάπα έκαψε τις σφήκες

Watford's Gerard Deulofeu takes a tumble after a challenge from Brighton and Hove Albion's Ezequiel Schelotto, right, during the English Premier League soccer match at the AMEX Stadium, Brighton, England, Saturday Feb. 8, 2020. (Adam Davy/PA via AP)
Watford's Gerard Deulofeu takes a tumble after a challenge from Brighton and Hove Albion's Ezequiel Schelotto, right, during the English Premier League soccer match at the AMEX Stadium, Brighton, England, Saturday Feb. 8, 2020. (Adam Davy/PA via AP) ADAM DAVY/PA VIA AP

Μπράιτον και Γουότφορντ έμειναν στο 1-1 στο "Amex Stadium", με την ομάδα του Νάιτζελ Πίρσον να χάνει την ευκαιρία να πάρει το τρίποντο εξαιτίας ενός απίστευτου αυτογκόλ του Μαριάπα (VIDEO).

Χωρίς νικήτρια έληξε η αναμέτρηση της Μπράιτον με την Γουότφορντ για την 26η αγωνιστική της Premier League, σε ένα ματς που οι φιλοξενούμενοι είχαν στα χέρια τους για αρκετή ώρα το τρίποντο αλλά στο φινάλε αρκέστηκαν στο βαθμό της ισοπαλίας (1-1).

Το σκορ άνοιξε στο 19' για την ομάδα του Νάιτζελ Πίρσον ο Ντουκουρέ με δυνατό δεξί σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής (έφτασε τα 3 γκολ στα έξι τελευταία ματς της Premier League) με την ισοφάριση όμως να έρχεται με έναν εντελώς απρόβλεπτο τρόπο.

Ήταν το 78ο λεπτό, με τον Μαριάπα να προσπαθεί να διώξει τη μπάλα μετά από γύρισμα από τα δεξιά και να την καρφώνει στο βάθος της εστίας της Γουότφορντ, με το 6ο αυτογκόλ της Γουότφορντ από το ξεκίνημα της περασμένης Premier League να της στερεί την ευκαιρία να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 26ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου

Έβερτον - Κρίσταλ Πάλας 3-1 (18' Μπερνάρντ, 58' Ρισάρλιζον, 88' Κάλβερτ-Λιούιν / 51' Μπεντεκέ)

Μπράιτον - Γουότφορντ 1-1 (78' αυτ. Μαριάπα / 19' Ντουκουρέ)

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Μπόρνμουθ (16:00)

Μάντσεστερ Σίτι - Γουέστ Χαμ (18:30)

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου

Γουλβς - Λέστερ

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου

Σαουθάμπτον - Μπέρνλι (14:30)

Νόριτς - Λίβερπουλ (19:30)

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου

Άστον Βίλα - Τότεναμ (16:00)

Άρσεναλ - Νιούκαστλ (18:30)

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου

Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE:

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ