PREMIER LEAGUE

Μπράιτον: Νέος προπονητής των γλάρων ο Χιρτσέλερ

Μπράιτον: Νέος προπονητής των γλάρων ο Χιρτσέλερ
PRINT SCREEN

Η Μπράιτον έψαξε για μεγάλο διάστημα τον άνθρωπο που θα αντικαταστήσει τον Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι στον πάγκο της και τον βρήκε στο πρόσωπο του Φάμπιαν Χιρτσέλερ.

Ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι έλυσε τη συνεργασία του με την Μπράιτον για να αναζητήσει την τύχη του σε άλλες ποδοσφαιρικές πολιτείες, με τη διοίκηση των γλάρων να ψάχνει εδώ και καιρό τον άνθρωπο που θα έμπαινε στα παπούτσια του για να την κρατήσει σε υψηλό επίπεδο και το βρήκε στην... Γερμανία.

Συγκεκριμένα στην Σεν Πάουλι, με τους Άγγλους να συμφωνούν με τη διοίκηση της γερμανικής ομάδας για να κάνει δικό της τον Φαμπιάν Χιρτσέλερ καταβάλλοντας τη σχετική ρήτρα που προέβλεπε το συμβόλαιό του.

Όπως αποκάλυψε ο Φάμπιο Ρομάνο, η συμφωνία μεταξύ των εμπλεκομένων πλευρών είναι δεδομένη, με τον Χιρτσέλερ να αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι το 2027, ώστε να γίνει σε ηλικία 31 ετών, ο νεαρότερος προπονητής στην ιστορία της Premier League.

Υπενθυμίζεται πως ο νέος προπονητής της Μπράιτον άρχισε την προπονητική του καριέρα του το 2016 αναλαμβάνοντας την Πίπινσπριντ και μένοντας σε αυτήν μέχρι το 2020, ενώ το 2022 βρέθηκε στο τιμόνι της Σεν Πάουλι που την οδήγησε την περασμένη σεζόν στην άνοδό της στην Bundesliga.

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ