ΑΡΗΣ

Μπράμπετς: "Να σπάσουμε το σερί του Παναθηναϊκού, θέλω να επανορθώσω για το παράπτωμα στο γήπεδο"

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς στον αγώνα του Άρη με τον ΠΑΟΚ
Ο Γιακούμπ Μπράμπετς στον αγώνα του Άρη με τον ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς σε δηλώσεις του στη NOVA απολογήθηκε για μια ακόμα φορά για το περιστατικό στην Τσεχία και τόνισε ότι θέλει να επανορθώσει στο γήπεδο.

Ο Άρης επιστρέφει στη δράση και το πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Γιακούμπ Μπράμπετς σε δηλώσεις του στη NOVA αναφέρθηκε για το συγκεκριμένο παιχνίδι, τονίζοντας ότι ο Άρης θα δώσει τα πάντα για να σπάσει το σερί του τριφυλλιού, ενώ τόνισε ότι θέλει να επανορθώσει για το παράπτωμα στο γήπεδο με τις καλές εμφανίσεις του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιακούμπ Μπράμπετς στη NOVA: "Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε έτοιμοι μετά από τέτοιες διακοπές. Είμαστε έτοιμοι γιατί θα είναι ένα όμορφο παιχνίδι απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, αλλά μπροστά στο υπέροχο κοινό μας".

Για το ότι ήταν δύσκολη περίοδος λόγω τραυματισμών: "Δεν ήταν εύκολα γιατί είχαμε τραυματισμούς, χάσαμε πόντους. Μετά το τελευταίο παιχνίδι που πήραμε τη νίκη με τον Βόλο μας βοήθησε να ανακάμψουμε και να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό".

Για το τι περιμένει από το ματς με τον Παναθηναϊκό: "Είμαστε δυνατή ομάδα στο Βικελίδης. Το ξέρουμε και το ξέρουν, οπότε θα περιμένουν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ελπίζω να είναι ένα όμορφο παιχνίδι για τους παίκτες και τους φιλάθλους και εύχομαι να κερδίσουμε".

Για το αν περιμένει ότι ο Άρης μπορεί να γυρίσει τον διακόπτη: "Κάθε παιχνίδι για μας είναι σημείο καμπής. Με μια νίκη δεν πετυχαίνεις κάτι στο τέλος. Ξέρω από το παρελθόν ότι ο Παναθηναϊκός είναι τακτικά είναι πολύ δυνατή και σοβαρή ομάδα. Γι' αυτό είναι πρώτη στη βαθμολογία. Ευτυχώς όμως κανείς δεν είναι ανίκητος, είμαστε έτοιμοι να σπάσουμε το σερί τους".

Για το περιστατικό που είχε, τι έγινε και αν το μετάνιωσε: "Έχω στείλει ήδη το μήνυμά μου στον κόσμο της Τσεχίας και θέλω να το στείλω κι εδώ στους Έλληνες και τους φίλους του Άρη. Ήταν τεράστιο λάθος, μετανιώνω πολύ, δεν έπρεπε να είχε συμβεί. Στεναχωριέμαι που απογοήτευσα κόσμο γύρω μου και φυσικά αναλαμβάνω την ευθύνη. Απογοήτευσα τον εαυτό μου. Έσπασα κανόνες πειθαρχίας και δεν θα το επιτρέψω να συμβεί ξανά".

Για το αν θέλει να επανορθώσει στο γήπεδο: "Οπωσδήποτε γιατί θέλω να αποδείξω έμπρακτα ότι το έχω μετανιώσει".

Κάνε follow το NEO Instagram του SPORT24

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ