ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗ

Μπράτσος για δολοφονία Άλκη: "Να σκεφτούμε τι ανατροφή δίνουμε στα παιδιά μας"

Ο Κώστας Μπράτσος στην αναμέτρηση του Βόλου με τον Άρη στο Βικελίδης
Ο Κώστας Μπράτσος στην αναμέτρηση του Βόλου με τον Άρη στο Βικελίδης INTIME SPORTS

Ο Κώστας Μπράτσος μετά τη νίκη του Βόλου επί του Άρη άδραξε την ευκαιρία να μιλήσει για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη τονίζοντας πως η ζωή προηγείται όλων των πραγμάτων.

Ο Βόλος επικράτησε 2-0 του Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Κώστας Μπράτσος στις δηλώσεις του μετά το ματς αναφέρθηκε τόσο στην επιτυχία της ομάδας του, όσο και στη δολοφονία του Άλκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπράτσου:

Για το αν η ομάδα του είναι σε τροχιά playoffs: "Το έχω ξαναπεί όταν μού γίνεται η ερώτηση μετά από κάθε ματς. Σε κάθε παιχνίδι αναθεωρούμε, είτε πλησιάζουμε, είτε απομακρυνόμαστε. Θα πάμε στην Κρήτη να παίξουμε με τον ΟΦΗ και θα απαντήσουμε".

Για το ματς: "Θα ήθελα να πω συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Έλεγξαν στο γήπεδο τους περιόδους που έπρεπε. Περιμέναμε τις στιγμές μας, θέλαμε να παραμείνουμε συμπαγείς γιατί ο Άρης είναι ομάδα κυριαρχίας. Κλείναμε τους διαδρόμους και μας κόστιζε επιθετικά. Η ώρα κυλούσε υπέρ μας, καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε τις δύο στιγμές".

Για τις τέσσερις αναγκαστικές αλλαγές: "Μετά από καιρό είχαμε αποστολή πλήρη, χωρίς προβλήματα. Ναι μεν βγήκαν κάποιοι ποδοσφαιριστές, αλλά μπήκαν άλλοι άξιοι που έβγαλαν εις πέρας το πλάνο".

Για τον Άλκη: "Τα συναισθήματά μου είναι παράξενα. Η σκέψη μας όλων είναι στο παιδί αυτό και στους γονείς του. Θα ήθελα να εκφράσω εκ μέρος του Βόλου τα θερμά μας συλλυπητήρια. Η ζωή προηγείται, η σωστή σκέψη προηγείται. Αυτό το γεγονός κάνει εμάς τους γονείς να σκεφτούμε τα παιδιά μας και τι ανατροφή δίνουμε".

TAGS ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗ ΒΟΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ