CHAMPIONS LEAGUE

Μπράβο: "Μπορούμε νίκη στην Ολλανδία"

Μπράβο: "Μπορούμε νίκη στην Ολλανδία"
Ραούλ Μπράβο-Ολυμπιακός

Ο Ραούλ Μπράβο τόνισε πως η πρόκριση στους "16" θα είναι κάτι ιστορικό και εκπληκτικό για ΟΣΦΠ

"Νομίζω πως ήμασταν καλά στην βαθμολογία μέχρι που παίξαμε τον αγώνα με τη Σταντάρ Λιέγης στο Βέλγιο και χάσαμε. Εάν είχαμε κερδίσει εκεί, η ζωή μας θα ήταν εύκολη καθώς θα είχαμε προκριθεί αυτόματα στον επόμενο γύρο", τόνισε ο πρώην διεθνής Ισπανός μπακ και συνέχισε:

"Αυτό μας απογοήτευσε επειδή η πρόκριση θα ήταν κάτι το ιστορικό για έναν σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός, κάτι το εκπληκτικό. Συνήθως βλέπεις συλλόγους όπως οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και άλλες να πηγαίνουν στον επόμενο γύρο.


Νικήσαμε στην έδρα μας την Άλκμααρ, οπότε ξέρουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε και στην Ολλανδία, αλλά και η ήττα είναι πιθανή αφού έτσι είναι το ποδόσφαιρο".



"Να δώσουμε υπερηφάνεια..."
Όσον αφορά στη διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ στο σύνολό της, ο 28χρονος αριστερός μπακ δήλωσε: "Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι ξεχωριστό καθώς μας προσφέρει τέτοιες αναμετρήσεις.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν μπορεί να συγκριθεί με το ισπανικό και το αγγλικό. Λιγότερα αστέρια, όχι τόσο καλό ποδόσφαιρο αλλά σκληρό, όμως το Τσάμπιονς Λιγκ μας δίνει ζωή.

Μπορούμε να συναγωνιστούμε με τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, να δώσουμε υπερηφάνεια σε αυτούς που μας ακολουθούν και να κάνουμε τον υπόλοιπο κόσμο να μάθει ότι παίζεται και εδώ ποδόσφαιρο επίσης".





"Έπαιξα με τους καλύτερους"
Τέλος ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε για την εποχή που ήταν στους "μερένγκες", με τους οποίους κατέκτησε μάλιστα και το Τσάμπιονς Λιγκ τη σεζόν 2001-02 έχοντας τρεις συμμετοχές στην πορεία προς τον τίτλο.

"Ξεκίνησα στη Ρεάλ, έπαιξα με τους καλύτερους. ΄Ηταν η εποχή του Ζινεντίν Ζιντάν, του Ρονάλντο, του Λουίς Φίγκο, του Ρομπέρτο Κάρλος και του Ραούλ. Αυτή ήταν πολύ καλή εποχή και προφανώς μαθαίνεις πολλά από αυτούς.

Ίδρωνα πολύ κατά τη διάρκεια της κάθε προπόνησης. Ό,τι είμαι σήμερα το οφείλω στη Ρεάλ Μαδρίτης",

κατέληξε ο άσος του Ολυμπιακού.








TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ