ΤΡΙΚΑΛΑ

Μπριλάκης: "Η ομάδα έχει ποιότητα"

Μπριλάκης: "Η ομάδα έχει ποιότητα"
INTIME SPORTS

Τα Τρίκαλα έχουν ποιότητα και πολλά αβαντάζ για να ανέβουν κατηγορία με κυριότερο τον κόσμο, σύμφωνα με τον Χαρη Μπριλάκη

Για την μέχρι τώρα πορεία των Τρικάλων μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο Χάρης Μπριλάκης. Ο αμυντικός του ΑΟΤ, τόνισε πως η ομάδα του διαθέτει ποιότητα και έχει καλύτερους παίκτες από αρκετές ομάδες της κατηγορίας και πως αξίζει να ανέβει.

Παράλληλα, τόνισε πως το μεγαλύτερο αβαντάζ της ομάδας είναι ο κόσμος και έκανε έκκληση να γεμίσουν το Στάδιο στο κυριακάτικο παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χάρης Μπριλάκης στον "fm100":

" Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή αλλά θα παίξουμε για τη νίκη όπως άλλωστε κάνουμε σε κάθε παιχνίδι. Η ομάδα ξέρει τι θέλει και ξέρουμε τι ζητάμε. Η Β΄Εθνική κρίνεται στην λεπτομέρεια και στην παρούσα φάση χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς σε όποιο λεπτό και να έρθουν.

Δεν υπάρχει ματς που δεν κάναμε ευκαιρία. Πλέον μας σέβονται όλοι αλλά θα ήθελα να μας βλέπουν όπως στην αρχή που δεν μας υπολογίζανε. Βέβαια η πορεία δεν είναι τυχαία, η ομάδα έχει μια ποιότητα ενώ και ατομικά τα Τρίκαλα έχουν καλύτερους ποδοσφαιριστές από άλλες ομάδες.

Αν δείτε και το παιχνίδι στο Εθνικό δεχθήκαμε γκολ από ατομικό λάθος δικό μου. Κάθε λάθος το πληρώνουμε. Αλλά μόνο από λάθος θα δεχθούμε γκολ Θέλουμε να πλασαριστούμε όσο πιο ψηλά γίνεται για να έχουμε πλεονέκτημα στα play off. Με σωστή και καλή δουλειά όλα μπορούν να γίνουν.

Τα Τρίκαλα έχουν πολλά αβαντάζ για να ανέβουν κατηγορία. Το πιο μεγάλο είναι ο κόσμος και ελπίζω την Κυριακή να έρθουν όσο πιο πολλοί μπορούν. Δεν καβαλήσαμε το καλάμι. Είμαστε ομάδα ταπεινή που βάζει κάτω το κεφάλι και δουλεύει".

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ