ΑΕΚ

Μπρινιόλι: "Ο Αλμέιδα από τους λόγους που επέλεξα την ΑΕΚ, δεν είμαι ο πρώτος που αλλάζω κλαμπ"

Μπρινιόλι: "Ο Αλμέιδα από τους λόγους που επέλεξα την ΑΕΚ, δεν είμαι ο πρώτος που αλλάζω κλαμπ"
ΑΕΚ FC

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως νέος τερματοφύλακας της ΑΕΚ. Ο 32χρονος πορτιέρε αναφέρθηκε στην απόφασή του να πάει από τον Παναθηναϊκό στην Ένωση, μίλησε για τις φιλοδοξίες και τους στόχους του με την νέα του ομάδα και υπογράμμισε ότι ο Ματίας Αλμέιδα ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που επέλεξε τον σύλλογο.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την Τρίτη (2/7) την απόκτηση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Ο νέος τερματοφύλακας της Ένωσης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την μεταγραφή του στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο youtube.

Ο Ιταλός γκολκίπερ στάθηκε στην απόφασή του να αλλάξει μεγάλο κλαμπ και να γίνει παίκτης των κιτρινόμαυρων, αναφέρθηκε στους στόχους που θέλει να πετύχει και τόνισε ότι ο Ματίας Αλμέιδα ήταν ένας από τους κύριους λόγους που πήγε στην ΑΕΚ.

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι για την απόφασή του να πάει από τον Παναθηναικό στην ΑΕΚ:

"Νιώθω πολύ καλά, είμαι χαρούμενος που ξεκινάω, αυτό το καινούριο κεφάλαιο στην καριέρα μου, είμαι έτοιμος. Ξέρω, πως δεν είναι συνηθισμένο να πηγαίνεις σε ένα άλλο μεγάλο κλαμπ, αλλά δεν είμαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος, είναι μέρος της δουλειάς μου. Για εμένα το πιο σημαντικό είναι να σέβεσαι τους ανθρώπους."

Για τους στόχους του με την ΑΕΚ:

" Ελπίζω να κατακτήσω το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ, ό,τι έγινε στο παρελθόν με τον Παναθηναϊκό είναι μέρος του αθλήματος, δεν μπορείς πάντα να κερδίζεις. Είναι ένα βήμα για να κερδίσεις κάτι. Επίσης, μπορεί να μην κερδίζεις πάντα κάτι αλλά είναι ένα βήμα, ένας τρόπος να βελτιωθείς. Εύχομαι εδώ να κατακτήσω κάποιον τίτλο με την ΑΕΚ και να βοηθήσω την ομάδα να έχει ένα λαμπρό μέλλον. Ελπίζω να είμαι τόσο τυχερός όσο ο Γκατσίνοβιτς και να κερδίσω το νταμπλ, ήταν καταπληκτικό".

Η αναφορά του στον Παναθηναϊκό:

"Στον Παναθηναικό το χάσαμε δυστυχώς αλλά δεν ήταν εύκολο. Βάλαμε τα δυνατά μας προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα και τον προπονητή, αλλά έτσι έιναι το ποδόσφαιρο δεν είναι πάντα εύκολο."

Για τον Ματίας Αλμέιδα:

"Ο Ματίας είναι ένας από τους λόγους που επέλεξα την ΑΕΚ και ελπίζω να μου δώσει την ευκαιρία να βοηθήσω την ΑΕΚ να πετύχει. Ελπίζω να απολαύσετε αυτή την σεζόν. Θα βάλω τα δυνατά μου να τους βοηθήσω όλους".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ