ΗΡΑΚΛΗΣ

Μπροστάρης ο Ρέμος

Μπροστάρης ο Ρέμος
Ρεμος - Γιοβανοβιτς

Ο Αντώνης Ρέμος κάλεσε τον Ευάγγελο Μυτιληναίο να βοηθήσει την προσπάθεια που γίνεται

Η Συνέντευξη Τύπου είχε απολογιστικό χαρακτήρα των κινήσεων που είχαν γίνει στην διάρκεια του καλοκαιριού, ουσιαστικά από την στιγμή που ανέλαβε δράση η νέα διοίκηση. Από την πλευρά του ο τεχνικός του Ηρακλή, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στάθηκε και στη νέα χρονιά που ξεκινά για τον «Γηραιό» το απόγευμα της Κυριακής στο Καυτανζόγλειο Στάδιο με αντίπαλο τον Εργοτέλη στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Super League.
Όπως αναμενόταν από την πλευρά της η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοίνωσε τους χορηγούς της ομάδας για τη νέα σεζόν, κάτι που δεν είχε γίνει μέχρι τώρα, πέρα από την Τράπεζα Αττικής, που θα είναι ένας εκ των χορηγών με βάση τη συμφωνία που είχε κάνει ο πρώην πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιώργος Σπανουδάκης.

Όσο για τα σημεία που προκάλεσαν αίσθηση; Η δήλωση του Αντώνη Ρέμου ότι: «Δεν είμαστε αχυράνθρωποι» και η έκκληση – κάλεσμα του Μπάμπη Ξανθόπουλου προς τον Ευάγγελο Μυτιληναίο να βρεθείς το πλευρό της όλης προσπάθειας δίνοντας το παρών την Κυριακή στον αγώνα της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος της Super League με τον Εργοτέλη στο Καυτανζόγλειο Στάδιο. Σχετικά με το θέμα της μεταβίβασης του πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Ηρακλής που συνεχίζει να έχει στην κατοχή του ο Γιώργος Σπανουδάκης στον Αντώνη Ρέμο και την διοίκησή του φαίνεται να είναι καθαρά τυπικού χαρακτήρα.

Τον λόγο πήρε αρχικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Αντώνης Ρέμος, που έδειξε να μην έχει άγχος και συνηθισμένος από τέτοιου είδους Συνεντεύξεις Τύπου λέγοντας: «Νιώθω κάπως συνηθισμένος όπως όταν κάνω κάποιες παρουσιάσεις δίσκων με το κλίμα να μη νομίζω ότι είναι εχθρικό όπως στηρίξατε την προσπάθεια από το ξεκίνημα.

Η σημερινή μέρα ίσως να είναι η πιο καθοριστική στο νέο Ηρακλή. Πραγματικά πιστεύω ότι ήρθε η στιγμή να γυρίσουμε σελίδα και να ξανακάνουμε τον Ηρακλή όπως τον έχουμε στο μυαλό μας όλοι. Αξιόμαχο και πάνω από όλα φερέγγυο. Δεν κάνουμε αποτίμηση αφού αυτή την κάνεις στο τέλος και αυτή την κάνεις στο τέλος με την αρχή να είναι το ήμισυ του παντός.

Για αυτό και ζητώ από την ομάδα μας να κερδίσει την Κυριακή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Είναι οι στιγμές που θες να πεις πολλά και δεν ξέρεις τι να πεις. Για αυτό και εγώ προτιμώ την σιωπή και μην μιλάω πολύ γιατί εδώ είμαστε για να πράξουμε και όχι να μιλήσουμε γιατί μας αντιπροσωπεύουν μόνο οι πράξεις. Για αυτό είμαστε εδώ για να δούμε τι έχουμε κάνει από τις 17 Ιουλίου».

Στη συνέχεια στάθηκε στον τεχνικό του Ηρακλή, τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, επισημαίνοντας πως: «Θα ξεκινήσουμε από την παρουσίαση των παιδιών. Θέλω να ευχαριστήσω τον Ιβάν και ελπίζω να είναι και η τελευταία γιατί θέλω να τον βλέπω για πολλά χρονιά να είναι κοντά μας όπως και πάλι σαν να μην πέρασε μια μέρα όπως λέει ένα τραγούδι. Θα ήθελα να τον καλωσορίσω μαζί και με τον συνεργάτη του τον κ. Τζιφόπουλο και τον αδαμάντινο χαρακτήρα του να είναι από τους συνεργάτες του».

Αναφερόμενος στο ότι έλαβε χώρα από τις 17 Ιουλίου είπε: «Το πρώτο βήμα ήταν να κάνουμε ομάδα. Θα ήθελα να σταθώ σε αυτούς που δεν πήδηξαν από το καράβι που βούλιαζε και να τους ευχαριστήσω που παραμείνανε. Κύριοι εσείς που παραμείνατε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ. Σε αυτούς ενταχθήκανε, τα καινούρια παιδιά θα τους γνωρίσω καλύτερα το βράδυ», για να στείλει σε εκείνο το σημείο το δικό του μήνυμα επισημαίνοντας: «Ο μόνος τρόπος σωτηρίας θα είναι να είμαστε μονιασμένοι και αγαπημένοι και όλοι μαζί στα αποδυτήρια να νιώθουνε φιλαράκια που ο ένας θα στηρίζει τον άλλον. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όπως και τον κ. Μπέο που έκανε τις επιλογές μετά από πολύ δουλειά και θεωρώ ότι θα κάνουμε μία αξιόμαχη ομάδα».

Σε εκείνο το σημείο ο κ. Ρέμος παρουσίασε τους αρχηγούς του Ηρακλή για τη νέα χρονιά υπογραμμίζοντας πως: «Καλωσορίζω και πάλι τον Τάσο Κατσιαμπή, τον Ηλία Πουρσανίδη, τον Δημήτρη Μαυρογενίδη», και τόνισε πως: «Αυτά είναι τα παλικάρια που κρατήσανε όρθιο τον Ηρακλή».

Στη συνέχεια ακολούθησαν τα μεταγραφικά αποκτήματα του Ηρακλή με πρώτο τον Μπίνιο, τον Ζόζε Μπένκο, τον Γιουράι Τσίνεγκε, τον Κώστα Γιαννούλη με τον κ. Ρέμο να του είπε: «Έχεις όρεξη. Είσαι έτοιμος για όλα», και ακολούθησε ο Έμερσον με τον πρόεδρο της ΠΑΕ όταν ενημερώθηκε ότι δεν μιλάει αγγλικά είπε: «Ας παίζει μπάλα και ας μην μιλάει». Η σκυτάλη πέρασε στον Μάρτιν Ζμπόντσακ, ο Άγγελος Κομβολίδης με τον κ. Ρέμο στην περίπτωση του να είπε: «Ήταν ο πρώτος που υπέγραψα και εύχομαι σύντομα να τον δούμε στην Εθνική», ο Χαβιέ Μαλαγκένιο, ο Νίκος Νικολόπουλος που γνώρισε το πιο ζεστό χειροκρότημα από όλους, ο Τόσι Ροντρίγκο με τον κ. Ρέμο να σχολιάζει: «Πολύ Βραζιλία παίζει», ο Ούρκο Πάρντο, ο Αλέν Ραγκουέλ, ο Σεμπαστιάν Γκαρσία και τέλος ο Νεσμπόισα Μαρίνκοβιτς.

Γιοβάνοβιτς: «Αντάξιος της εμπιστοσύνης»

Ο λόγος πέρασε στον τεχνικό του Ηρακλή τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς που δήλωσε: «Είμαι υποχρεωμένος να είμαι αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου έδειξαν οι άνθρωποι του Ηρακλή σε αυτή την καινούρια προσπάθεια.

Εγώ και τα παιδιά να είστε σίγουροι ότι θα κάνουμε τα πάντα ξεκινώντας από το παιχνίδι της Κυριακής (σ.σ. με τον Εργοτέλη) πιστεύω ότι η παρουσία όλων στο γήπεδο είναι δεδομένη να είναι υποχρεωτική ώστε ο Ηρακλής να επιστρέψει εκεί που πρέπει να είναι πάντα».

«Δεν παρακαλάμε κανέναν»

Η σκυτάλη πέρασε και πάλι στον Αντώνη Ρέμο που τόνισε: «Αυτά είναι τα παιδιά στη νέα μας προσπάθεια», και ξεκαθάρισε: «Με μας να μην παρακαλάμε κανέναν να μείνει. Θέλουμε για τον καθένα να είναι τιμή και δόξα η φανέλα που φοράνε».

Για το μέλλον ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής δήλωσε: «Έχουμε αναλάβει ένα δύσκολο έργο με πρώτο μας μέλημα την οικονομική εξυγίανση της ΠΑΕ Ηρακλής. Κάποια μέτωπα κλείσανε με αρκετό τρέξιμο, κάποια άλλα όχι ενώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Κοκκόρη».

Όσο για τον ίδιο; «Εδώ και έναν μήνα όπως και αν ήμουνα εδώ γινόταν πολύ δουλειά από τους κ.κ. Ξανθόπουλο, Χαϊτογλου, Παναγόπουλο, Πολύκαρπο αλλά και το καινούριο μέλος της διοίκησης τον κ. Κορκόβελο και τον κ. Τζίκα», όπως και: «Κι ένα μεγάλο ευχαριστώ για ότι έχει κάνει για τον Ηρακλή ο κ. Αδαμίδης κι ευτυχώς που υπήρχε και το βόλεϊ και μας έκανε όλους να αισθανόμαστε περήφανοι ως Ηρακλής.

Πρώτη φορά στην ζωή μου αντιμετώπισα τέτοιου είδους δύσκολες καταστάσεις. Άλλες φορές ήταν να γελάς και άλλες να κλαις. Μήπως να τα παρατήσουμε; Πάμε παρακάτω με τον καθένα να εμψύχωνε τον άλλον. Πιστέψτε με ότι έχουμε κάνει τρομερό αγώνα. Ο καθένας θα κρίνει τι έχουμε κάνει με πρωταρχικό στόχο την συμμετοχή στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου όπως πετύχαμε μόλις χθες. Μιλάμε για έναν τεράστιο αγώνα για να πάρουμε την φορολογική μας ενημερότητα αν και έχουμε και άλλα μέτωπα ανοιχτά.

Μπήκε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό από κάποιους ανθρώπους κι όλα αυτά από μια διοίκηση Πρωτοδικείου. Βάλαμε λοιπόν και το χέρι στην τσέπη και είμαστε από τους ελάχιστους χαζούς που το κάνανε αυτό. Όλα αυτά για ένα όνειρο θερινής νυκτός που αν δεν βγει θα φύγουμε. Εμείς είμαστε εδώ γιατί αγαπάμε τον Ηρακλή και δεν είμαστε καρεκλοκένταυροι».

Οικονομική εξυγίανση και Μίκρα

Η πάσα δόθηκε στο μέλος της διοίκησης τον Δήμο Πολύκαρπο ο οποίος με την σειρά του στάθηκε στα οικονομικά θέματα λέγοντας: «Με το που αναλάβαμε είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία σειρά από προβλήματα. Μπορώ να σας πω υπεύθυνα ότι οι ποδοσφαιριστές είναι πληρωμένοι μέχρι και τον Ιούλιο. Ένα δύσκολο κομμάτι ήταν η απόκτηση φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας την οποία καταφέραμε να διακανονίσουμε για να συμμετέχει η ομάδα.

Στη συνέχεια τακτοποιήσαμε το θέμα των προκαταβολών προς τους ποδοσφαιριστές που είναι στην ομάδα και στην διάθεση του προπονητή μας αλλά και την αποκατάσταση των δύο ορόφων στις εγκαταστάσεις της Μίκρας με όλα να έχουν πληρωθεί. Η κατάστασή τους μάλιστα ίσως να είναι και καλύτεροι. Τακτοποιήσαμε και το διοικητικό αλλά και το υπαλληλικό προσωπικό τουλάχιστον μέχρι τον Απρίλιο και άμεσα θα προσπαθήσουμε και για το υπόλοιπο διάστημα».

Ο κ. Ρέμος πήρε και πάλι τον λόγο και πρόσθεσε σχετικά πως: «Η αλλαγή σελίδας ξεκινά από χθες με την οικονομική και φορολογική ρύθμιση με τον Ηρακλή να πηγαίνει παρακάτω με συνέπεια ώστε αυτή η υπογραφή που έβαλα να είναι προς όφελος και να εξυγιάνει την κατάσταση».

Το θέμα των μετοχών

Ο κ. Ρέμος αναφέρθηκε όπως ήταν αναμενόμενο στο θέμα των μετοχών της ΠΑΕ Ηρακλής δίνοντας πάσα στον πρόεδρο του ΓΣ Ηρακλής, Νίκο Παναγόπουλο, που δήλωσε: «Ο κ. Σπανουδάκης έστειλε μία επιστολή με την προϋπόθεση να παραχωρήσω τις μετοχές στον κ. Ρέμο με ένα πληρεξούσιο. Είναι κάτι όμως που δεν διασφαλίζει την διαδικασία.

Για αυτό είχαμε πει άμεσα ο κ. Ρέμος και οι συνεργάτες του να πάρουν τις μετοχές, κάτι όμως που δεν ήταν εφικτό αφού υπήρχαν ενέργειες που έπρεπε και πρέπει να ολοκληρωθούν, και το δεύτερον είναι να δοθούν οι μετοχές στον ΓΣ. Ο δρόμος δεν είναι εύκολος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Νομίζω ότι στα επόμενα βήματα ο κ. Ρέμος να πάρει τις μετοχές με τον ΓΣ να είναι έτοιμος».

«Εμείς αισθανόμαστε έτοιμοι»
Στο θέμα των μετοχών ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Αντώνης Ρέμος, δεν έκρυψε πως: «Εμείς αισθανόμαστε έτοιμοι. Κι όσο για το πότε θα γίνει η μεταβίβαση; Ο κ. Σπανουδάκης θα κληθεί να παραχωρήσει τις μετοχές για να απεμπλακεί με δική μου πρωτοβουλία. Σε πρώτη φάση όλες οι μετοχές θα πάνε στον ΓΣ που θα είναι ένας θεματοφύλακας ώστε να κάνουμε μετά την μεταβίβαση ή σε κάποιον άλλον που θελήσει να είναι σε αυτή την θέση.

Το πότε θα γίνει αυτό θα εξαρτηθεί και από την αγάπη για τον Ηρακλή. Εγώ αγαπάω τον Ηρακλή αλλά και οι συνεργάτες μου έχουμε βάλει το χέρι στην τσέπη και δεν θέλουμε να καταστραφούμε αφού αυτομάτως όλα αυτά τα χρέη του κ. Σπανουδάκη θα ερχόντουσαν σε μας.

Από την στιγμή που έγινε η ρύθμιση των χρεών θα αναλάβουμε εμείς χωρίς να έχει καμία απαίτηση και από εκεί και πέρα ο κόσμος θα πρέπει να δείξει εμπιστοσύνη. Θα ήθελα να δω όμως 7.000-8.000 διαρκείας, να δω οικογένειες, θα είναι πολύ σημαντικό να δω μια τέτοια ατμόσφαιρα και αύριο κιόλας τότε θα προχωρήσω τις διαδικασίες. Εξαρτάται από το χρονικό διάστημα που θα γίνει αυτό με τις τύχες του Ηρακλή να είναι στα χέρια όλων των Ηρακλειδέων».

Αναφερόμενος στον κ. Σπανουδάκη ο κ. Ρέμος πρόσθεσε πως: «Συνέβησαν πολλά κατά την θητεία του στον Ηρακλή. Θέλω να τον ευχαριστήσω ότι την ύστατη στιγμή αποφάσισε να απεμπλακεί. Ξέρω ότι υπάρχουν ανοιχτά μέτωπα και θα προσπαθήσω ότι αυτή η κόντρα δεν θα βγάλει πουθενά. Και εμείς οι Ηρακλειδείς δεν θα ασχολούμαστε με θέμα Σπανουδάκη και ο ίδιος να αποσύρει μηνύσεις. Δεν βγάζει πουθενά εξάλλου η όλη κόντρα και θα το αναλάβω προσωπικά».

«Η εσωτερική φαγωμάρα πρέπει να σταματήσει»

Ποιοι είναι όμως οι στόχοι της νέας διοίκησης της ΠΑΕ Ηρακλής; Ο κ. Ρέμος δήλωσε: «Οι στόχοι της διοίκησης της ομάδας είναι η οικονομική εξυγίανση του Ηρακλή και σε αυτό το σημείο θα ήθελα να κάνω μία μικρή παρένθεση και να αναφερθώ στον Θοδωρή Ζαγοράκη στέλνοντας μήνυμα συμπαράστασης. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα μεταξύ μας. Πιστέψτε με όλες οι ομάδες της Βορείου Ελλάδος πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να αγωνιζόμαστε μόνο μέσα στο γήπεδο. Αυτή η φαγωμάρα μεταξύ μας καλό κάνει σε άλλες ομάδες που έρχονται και καθαρίζουν τα παιχνίδια.

Η εσωτερική φαγωμάρα πρέπει να σταματήσει. Θα ήθελα να συναντηθώ με τους κ.κ. Ζαγοράκη, Σκόρδα και Δαμήλο ώστε το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι τι γίνεται μέσα στο γήπεδο», για να επανέλθει στους στόχους του Ηρακλή λέγοντας: «Οι στόχοι είναι αγωνιστικά ο Ηρακλής να παραμείνει στην κατηγορία. Και το ξαναλέω. Ότι καλύτερο έρθει να έρθει με μεγάλη χαρά. Δεν θέλω να στεναχωριόμαστε. Αν χρειαστεί η ομάδα και τον Δεκέμβριο θα προσπαθήσουμε να την δυναμώσουμε και πάλι. Ο κόσμος θα πρέπει να χειροκροτεί την ομάδα κάθε φορά».

Οι χορηγοί της νέας χρονιάς
Σχετικά με τους χορηγούς της ΠΑΕ Ηρακλής για τη νέα χρονιά ο λόγος πέρασε στο μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ, Νίκο Χαϊτογλου, που τόνισε: «Σίγουρα καμιά ΠΑΕ δεν μπορεί να πορευτεί μόνη της χωρίς τους χορηγούς. Ο κ. χορηγός της ομάδας μας και της φανέλας μας είναι η Τράπεζα Αττικής, ο δεύτερος χορηγός είναι ο ΟΠΑΠ, η MEXIL Σαρηκεχαγιάς, ένδυσης είναι η εταιρεία PUMA και το συνδρομητικό κανάλι Supersport.

Από τις 17 Ιουλίου ήταν πολύ δύσκολο για τα μέγιστα αποτελέσματα και πολύ σύντομα θα φέρουμε κοντά χορηγούς που θα δώσουν οικονομική ώθηση και οι δύο πλευρές θα είναι ωφελημένες. Η διοίκηση του Καυτανζογλείου και παρά την οφειλή που υπάρχει ήρθαμε σε μία συνεννόηση και έχουμε φροντίσει να έχουμε μία συνεργασία που δεν υπήρχε τα τελευταία χρόνια. Εμείς διασφαλίσαμε ότι τα έσοδα από την μπουτίκ και το κυλικείο θα πηγαίνουν στην ΠΑΕ Ηρακλής».

Όταν σε εκείνο το σημείο έγινε γνωστό ότι τα μέχρι τώρα διαρκείας είναι 1.800 ο κ. Ρέμος είπε: «Δεν είναι ο Ηρακλής που φαντάζομαι. Δεν νομίζω ότι είναι μόνο αυτοί που είναι στρατευμένοι. Θεωρώ ότι λόγω δυσκολιών που υπήρχαν είναι αυτός ο αριθμός. Βλέπω ότι ο κόσμος αρχίζει και ανταποκρίνεται και μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου θα έχουμε μία εικόνα επαναστατική για τα δεδομένα του Ηρακλή για την εμπιστοσύνη στην διοίκηση».

Πριν ο κ. Ρέμος δώσει τον λόγο στον Μπάμπη Ξανθόπουλο η σκυτάλη δόθηκε στον κ. Μαρκάκη εκ μέρους της Τράπεζας Αττικής που ευχήθηκε καλή επιτυχία και έδωσε χαιρετισμό εκ μέρους του προέδρου της, Τρύφων Κολίντζα.

«Δεν είμαστε αχυράνθρωποι κανενός»

Όσο για τον Μπάμπη Ξανθόπουλο; Για ακόμη μία φορά απέφυγε τα πολλά λόγια και είπε: «Δεν μου αρέσει να μιλάω. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους βρέθηκαν γύρω μας όλο αυτό το διάστημα αλλά και να πω ένα ευχαριστώ στην θετική ανταπόκριση που είχε ο κ. Μυτιληναίος.

Ήταν τόσο θετικός και η βοήθειά του τόσο μεγάλη και η επιθυμία μας να τον έχουμε και πάλι κοντά μας», με τον κ. Ρέμο να παρεμβαίνει λέγοντας πως: «Δεν είμαστε αχυράνθρωποι κανενός. Αντιπροσωπεύουμε μόνο εμείς τον Ηρακλή. τον θέλουμε να είναι κοντά στην προσπάθειά μας».

Έκκληση Ξανθόπουλου σε Μυτιληναίο
Ο λόγος πέρασε και πάλι στον κ. Ξανθόπουλο που πρόσθεσε πως: «Ο κ. Μυτιληναίος θα έρθει σαν φίλαθλος. Όταν θα έρθει η ώρα για τις μετοχές θα τις πάρει ο κ. Ρέμος και κάποιοι από μας», για να αναφερθεί στον κ. Μυτιληναίο επισημαίνοντας: «Κάνω έκκληση να έρθει κοντά μας. Και ξέρουμε πόσο Ηρακλής είναι και ο γιος του ο Γιωργάκης. Και στο ματς της Κυριακής να είναι κοντά μας», ενώ ευχαρίστησε και όλο το προσωπικό της ΠΑΕ Ηρακλής για να καταλήξει: «Αυτοί που φύγανε θέλουν να ξαναγυρίσουν. Αυτοί που δεν μας πίστεψαν δύσκολα θα τους ξανανοίξουμε την πόρτα», για τονίσει με έμφαση πως: «Εμείς θέλουμε να παρακαλάνε να έρθουν στον Ηρακλή και όχι να τους παρακαλάμε».


Ο επίλογος ανήκε στον κ. Ρέμο που είπε: «Αυτός είναι ο Ηρακλής. Φέτος αισίως συμπληρώνονται τα 100 χρόνια. Είναι ένας παππούλης με τρίτες δυνάμεις. Ένας σούπερ παππούλης. Ο Ηρακλής είναι ενιαίος και ένας και μοναδικός.

Θέλω να στείλω τους χαιρετισμούς μας και στα παιδιά στην ομάδα του μπάσκετ. Ένας Ηρακλής που ήταν φόβος και τρόμος όπως επί εποχής Χαϊτογλου και δεν γίνεται να παίζει στην Α2. Όλα τα τμήματα θα βρουν τον δρόμο τους. τα 100 χρόνια θα τα γιορτάσουμε όλοι μαζί και την άνοιξη θα κάνουμε μία συναυλία με μένα στις κερκίδες και τον αδερφό Σπανουδάκη να κάνει συναυλία.

Γιατί όχι και τον Γιώργο να δει το πραγματικό πρόσωπο του Ηρακλή, με το αληθινό μας πρόσωπο να δίνουμε απαντήσεις μέσα στο γήπεδο. Εμείς είμαστε άνθρωποι που κοιτάζουμε μπροστά με τον Ηρακλή να είναι υπόδειγμα για τον ελληνικό αθλητισμό και ποδόσφαιρο».

Λίγο πριν αρχίσουν οι ερωτήσεις ο κ. Ξανθόπουλος είπε πως: «Ήμασταν οι πρώτοι οικογενειακή κερκίδα μαχητική κερκίδα. Αυτό που θέλουμε να κάνουν οι φίλαθλοί μας είναι από την αρχή ως το τέλος να φωνάζουν για την ομάδα μας και να δουν την προσπάθεια που θέλουμε να κάνουμε».

«Ο λόγος μου είναι τιμής»

Σε ερώτηση για τις μετοχές του κ. Σπανουδάκη ο κ. Ρέμος είπε: «Δεν έχει άλλη επιλογή ο κ. Σπανουδάκης. Και ο ίδιος έχει δηλώσει ότι θέλει να απεμπλακεί. Αν θέλει να ξανάρθει, μολών λαβέ. Εμένα δεν μου λένε τα γραπτά. Ο λόγος ο δικός μου είναι λόγος τιμής. Αν ο κόσμος του Ηρακλή είναι ενωμένος προς την κατεύθυνση που ορίζουμε εμείς, όσο πιο γρήγορα γίνουμε γροθιά τόσο πιο γρήγορα θα γίνουν όλα», και πρόσθεσε: «Βάζουμε τα χέρια μας στην φωτιά και αναλαμβάνουμε τις ευθύνες. Με την συναίνεση του κ. Σπανουδάκη έγινε η υπάρχουσα διοίκηση Πρωτοδικείου και θα φανεί πόσο θα την στηρίξει ο κόσμος. Αν δεν υπάρχει όραμα από τον κόσμο δεν θα υπάρχει κανένας λόγος να ασχοληθούμε με τον Ηρακλή και τις μετοχές».

«Στο τέλος θα κρίνουμε τον Μπέο»

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τον ρόλο του κ. Μπέου είπε: «Ο κ. Μπέος είναι ένας χαρακτήρας που δεν μπορείς να του δώσεις ρόλο. Ο κ. Μπέος κλήθηκε αυτοβούλως μόνος του λόγω της προσωπικής μας σχέσης να στηρίξει εμένα και τους συνεργάτες μου στο θέμα το αγωνιστικό. Με τιμά ότι ο κ. Μπέος καθόταν μέσα σε ένα γραφείο καθόταν 20 ώρα το 24ωρο να βρει τις καλύτερες λύσεις για να έρθουν να παίξουν ποδοσφαιριστές στον Ηρακλή.

Διακανόνισε οφειλές και κατάφερε να βρει 14-15 ποδοσφαιριστές και ελπίζω να το δείξουν και τα παιδιά μέσα στο γήπεδο. Είναι ο μόνος υπεύθυνος για τον αγωνιστικό Ηρακλή και θα τον κρίνουμε. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου. Έχει μια ανεξαρτησία και οι δημόσιες τοποθετήσεις του είναι προσωπικές εκτιμήσεις. Όταν αναφέρετε στον Ηρακλή συμβαδίζουν», κι όσον αφορά την προσπάθεια της νυν διοίκησης της ΠΑΕ Ηρακλής είπε: «Θέλουμε να νικήσουμε την λερναία ύδρα αφού κάθε μέρα προέκυπτε και ένα πρόβλημα».

Ευχαριστώ σε Βλάχο
Σε ερώτηση για την επιλογή και απομάκρυνση του Βαγγέλη Βλάχου ο κ. Ρέμος είπε: «Ο κ. Βλάχος ήταν προσωπική μου επιλογή όπως και του κ. Μπέου. Ο κ. Βλάχος ήξερε από την αρχή ποιος θα ήταν ο ρόλος του κ. Μπέου αλλά δεν την αποδέχτηκε στην πορεία και έτσι φθάσαμε στην διακοπή της συνεργασίας μας. Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για την παρουσία του».

Σχετικά με τον Λεάντρο και την απόκτησή του ο κ. Ρέμος ξεκαθάρισε πως: «Ο Λεάντρο είναι και αυτός παίκτης του Ηρακλή που θα διευθετηθεί σύντομα», ενώ αναφορικά με την παρουσία του κ. Σπανουδάκη είπε κατηγορηματικά: «Το θέμα Σπανουδάκη έχει λήξει και το θέμα είναι η ομάδα να κερδίσει την Κυριακή».

Τέλος ο συνεργάτης του Αντώνη Ρέμου, Φώτης Κορκόβελος, στο περιθώριο της Συνέντευξη Τύπου σε τοποθέτησή του είπε: «Θέλει δεν θέλει θα τις δώσει. Δεν μπορεί να κάνει αλλιώς».

























































































TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ