ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπρούνο Φερνάντες σε Πελίστρι: "Είσαι παράδειγμα επαγγελματισμού, χαρά μου που έπαιξα δίπλα σου"

Manchester United's Facundo Pellistri controls the ball during the English League Cup quarter final soccer match between Manchester United and Charlton Athletic at Old Trafford in Manchester, England, Tuesday, Jan. 10, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Φακούντο Πελίστρι @ 2023 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Ο Μπρούνο Φερνάντες αποχαιρέτησε τον Φακούντο Πελίστρι που μετακόμισε στον Παναθηναϊκό, χαρακτηρίζοντάς τον παράδειγμα επαγγελματισμού και εκφράζοντας τη σιγουριά του ότι τον περιμένουν μεγάλα πράγματα στη συνέχεια της καριέρας του.

Από το Μάντσεστερ μετακόμισε στην Αθήνα και από τη Γιουνάιτεντ συνεχίζει στον Παναθηναϊκό. Ο Φακούντο Πελίστρι έπιασε δουλειά με τους πράσινους, με τους πρώην συμπαίκτες του να τον αποχαιρετούν και δημόσια, μέσω των social media.

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπρούνο Φερνάντες, έστειλε αποχαιρετιστήριο μήνυμα στο νέο μεταγραφικό απόκτημα του "τριφυλλιού', τονίζοντας ότι αποτελεί παράδειγμα επαγγελματισμού και ταπεινότητας. Μάλιστα, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ εξέφρασε τη σιγουριά του ότι ο Πελίστρι έχει λαμπρό μέλλον μπροστά του:

  • "Μικρέ μου αδερφέ, ήταν χαρά μου να σε γνωρίσω και να παίξω δίπλα σου. Αν υπάρχει κάποιος που αξίζει όλα τα καλά στην καριέρα του αυτός είσαι εσύ. Ένα παράδειγμα επαγγελματισμού και ταπεινότητας. Μεγάλα πράγματα έρχονται σε εσένα σύντομα και είμαι σίγουρος για αυτό"

Ο Ουρουγουανός εξτρέμ του Παναθηναϊκού, πλεόν, ευχαρίστησε από την πλευρά του τον Πορτογάλο και ανέδειξε την αρχηγική του συμπεριφορά στα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

  • "Η χαρά ήταν δική μου να μοιραστώ τα αποδυτήρια και να παίξω μαζί σου. Τι παίκτης και το πιο σημαντικό, τι τύπος. Σε ευχαριστώ που ήσουν πάντα δίπλα μου και δίπλα σε κάθε παίκτη σε αυτό το κλαμπ, είσαι ο ορισμός του αρχηγού".

Ο Φερνάντες πέρασε για πρώτη φορά την πόρτα του Κάρινγκτον τον Ιανουάριο του 2020 και δέκα μήνες μετά είδε και τον Πελίστρι να φορά τα χρώματα της ομάδας. Οι δύο τους συνυπήρξαν στην αποστολή της Γιουνάιτεντ 71 φορές, ενώ βρέθηκαν στο γήπεδο ταυτόχρονα σε 19 ματς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ