ΑΡΗΣ

Μύλος με Καστίγιο και επαναφορά Γκιάρο

Μύλος με Καστίγιο και επαναφορά Γκιάρο
INTIME SPORTS

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα, της Πέμπτης (09/06), στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης στο "Κλεάνθης Βικελίδης" μεταξύ της διοίκησης και του αδερφού και μάνατζερ του Νέρι Καστίγιο, Άλεξ Καστίγιο.

Αντικείμενο αυτής δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από την ενημέρωση για την πορεία των συζητήσεων περί αποδέσμευσης του διεθνή Μεξικανού από την Σαχτάρ Ντόνετσκ, ώστε ακολούθως να ανοίξει ο δρόμος της παραμονής του στον Άρη για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ένα θέμα όπου φαίνεται να έχει περάσει στην τελική του ευθεία και το μόνο που απομένουν είναι η αποδοχή δύο όρων που θέτει η διοίκηση της ουκρανικής ομάδας.

Αυτή ήταν ίδια στην χρονική της διάρκεια με την προηγούμενη δηλαδή και πάλι για συμβόλαιο δύο ετών αλλά με μειωμένες απολαβές της τάξης του 20% και πλέον απομένει να φανεί κατά πόσο θα είναι θετικός και πάλι ο Καστίγιο.


Ο διεθνής Μεξικανός, που βρίσκεται στην Μύκονο για καλοκαιρινές διακοπές, είχε αποδεχθεί την αρχική πρόταση που του είχε γίνει από την ΠΑΕ Άρης δεδομένου ότι δεν ήθελε να αλλάξει περιβάλλον αλλά και να συνεχίσει την συνεργασία του με τον Σάκη Τσιώλη.


Τώρα όμως δείχνει να είναι σε ρόλο ρυθμιστή για την παραμονή του σε μία θέση του αριστερού χαφ όπου στην ΠΑΕ Άρης δείχνουνε να έχουνε έρθει σε προφορική συμφωνία τόσο με τον Καρίμ Σολτάνι που αν δεν αλλάξει κάτι θα υπογράψει την προσεχή Τρίτη όσο και με τον Κώστα Καπετάνο.


Σημαντικό ρόλο για την απόκτηση του Γαλλοαλγερινού του οποίου το συμβόλαιο με τον Ηρακλή ολοκληρώνεται τις επόμενες μέρες θα παίξει το νέο μέλος του δ.σ. της ΠΑΕ Άρης, Τάσος Ορφανίδης, ενώ ο 26χρονος Έλληνας μέσος αποτελεί προσωπική επιλογή του Καρδιτσιώτη τεχνικού του Άρη.


Από εκεί και πέρα θα πρέπει να σημειωθεί ότι μετά την συνάντηση της Τετάρτης στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης μεταξύ της διοίκησης και του Τσιώλη τέθηκε εκ νέου θέμα Ρονάλντο Γκιάρο και της επιστροφής του 38χρονου Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού.


Κάτι που αν γίνει θα ισοδυναμεί με ανατροπή της υπάρχουσας κατάστασης, όπως ίσχυε κάτι ανάλογο και δύο χρόνια πριν το καλοκαίρι του 2009, και θα απομένει να φανεί αν θα αποτελέσει το βασικό κεντρικό δίδυμο και πάλι με τον Νίκο Λαζαρίδη ή θα γίνει κίνηση και μία ακόμη βασική επιλογή.


Μέσα σε όλα απομένει να φανεί αν και κατά πόσο θα αποτελέσει παρελθόν ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός Οριόλ Λοθάνο που δείχνει να θέλει να πατήσει πάνω στο συμβόλαιό του που ολοκληρώνεται μετά από δύο καλοκαίρια του 2013 σε αντίθεση με τον Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις.


Ο διεθνής Λιθουανός χαφ έχει δείξει την διάθεση να αποχωρήσει από το ρόστερ με τον γνώριμό του Εργοτέλη αλλά και τον νεοφώτιστο Παναιτωλικό να εξετάζουνε την περίπτωσή του ενώ προς την έξοδο φαίνεται να βρίσκεται και ο Κάρλος Τόχα μαζί με τον Ευθύμη Κουλουχέρη.


Τέλος οι εμφανίσεις του Κρίστι Βανγκέλι με τον Άρη στην αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε σε Ελλάδα, πρωτάθλημα και Κύπελλο, και Ευρώπη, Europa League μετά την πρόκριση επί της Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ, μόνο στα ψιλά δεν έχουνε περάσει για συλλόγους του εξωτερικού.


Κάτι που φάνηκε και στην πράξη στο τελευταίο παιχνίδι της Εθνικής Αλβανίας στην Ζένιτσα της Βοσνίας την περασμένη Τρίτη, στον όμιλο για την πρόκριση στην τελική φάση του EURO 2012, με το όνομα του αμυντικού του Άρη να βρέθηκε στο μπλοκάκι των ανθρώπων τόσο της τουρκικής Ανκαραγκουτσού όσο και της αγγλικής Σαουθάμπτον με τον ίδιο πάντως να έχει συμβόλαιο και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ