ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Μύλος" με Μπεν Αρφά

"Μύλος" με Μπεν Αρφά
μπεν αρφά

Κόκκινος μύλος (moulin rouge) με Μπεν Αρφά. Η Μάντσεστερ δίνει 9 εκ. ευρώ, ο Φέργκι λέει πως δεν κάνει μεταγραφές, η Λιλ μπήκε στο κόλπο και ο σύμβουλος του δεν θέλει Ολυμπιακό

Από την πρώτη μέρα που γράφτηκε το όνομα του Μπεν Αρφά για τον Ολυμπιακό, το μόνο σίγουρο ήταν πως η περίπτωση του θα έχει πολλές δυσκολίες. Κάτι που επαληθεύτηκε...
Άλλωστε το να φέρεις στην Ελλάδα ένα τόσο μεγάλο όνομα φυσικά και δεν είναι εύκολο, όχι μόνο γιατί ο ίδιος δύσκολα θα αποφασίσει να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της χώρας μας αλλά και επειδή η μάχη της απόκτησης θα έχει δύσκολους αντιπάλους.

Τρανό παράδειγμα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που σύμφωνα με την ιστοσελίδα 20minutes.fr όχι μόνο ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γαλλοτυνήσιου αλλά ανέβασε και την προσφορά της 9 εκατομμύρια ευρώ.

Φυσικά, αν το δημοσιεύμα αληθεύει και οι "κόκκινοι διάβολοι" έχουν μπει τόσο δυνατά στην μάχη για την απόκτηση του Μπεν Αρφά, τότε οι διοικούντες του Ολυμπιακού θα πρέπει να αρχίσουν να εξετάζουν τις εναλλακτικές λύσεις που έχουν.

Δεν υπάρχει θέμα... μάχης αφού κακά τα ψέματα αν η Μάντσεστερ θέλει τον παίκτη, θα τον πάρει! Για πολλούς και διάφορους λόγους.

Πάντως ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον δήλωσε πως η ομάδα του δεν θα προχωρήσει σε κάποια μεταγραφή τον Γενάρη.

Και η Λιλ στο "παιχνίδι"

Ακόμη πάντως κι αν η ομάδα του Φέργκιουσον δεν κινηθεί για τον Μπεν Αρφά, είναι σίγουρο πως θα ενδιαφερθούν άλλες ομάδες. Μια απ' αυτές ίσως είναι η Λιλ που σύμφωνα με την γαλλική ιστοσελίδα "foot01.com" είναι έτοιμη να κάνει πρόταση για τον Γαλλοτυνήσιο.

Στο δημοσίευμα δεν γίνεται λόγος για χρήματα όμως και η Λιλ είναι δύσκολος αντίπαλος αφού αν η Μαρσέιγ αποφασίσει να τον πουλήσει ο ίδιος ίσως προτιμήσει να μείνει στην χώρα του από το να... μεταναστεύσει στην Ελλάδα.

"Δεν θέλει να πάει στον Ολυμπιακό"


Κι αν τα παραπάνω δείχνουν πως οι πιθανότητες να έρθει ο Μπεν Αρφά στην Ελλάδα είναι ελάχιστες που να διαβάσετε και τις δηλώσεις και του Μισέλ Ουαζίν στο "foot01.com". Ο Τυνήσιος αθλητικογράφος που μαζί με τον πατέρα του ανακάλυψαν το ταλέντο και προώθησαν τον Μπεν Αρφά, υπογράμμισε πως ο 22χρονος δεν θέλει να πάει στον Ολυμπιακό για να τριπλασιάσει τις αποδοχές του αλλά να αγωνίζεται σε μια μεγάλη ομάδα όπως η Μαρσέιγ.

"Ο Χατέμ δεν θέλει να πάει στον Ολυμπιακό μόνο και μόνο για να τριπλασιάσει τις αποδοχές του και να κάνει μπίζνες. Θέλει να παίζει σε ένα μεγάλο κλαμπ με ξεκάθαρους στόχους και για αυτό το λόγο η Μαρσέιγ παραμένει για αυτόν η καλύτερη προοπτική.

Ο Μπεν Αρφά δεν ζήτησε ποτέ να φύγει από τη Μαρσέιγ. Αυτό σημαίνει ότι ο πωλητής είναι η Μαρσέιγ, κάτι που η ομάδα δεν έχει ξεκαθαρίσει. Αν μία μέρα υπάρξει μία πρόταση που θα φτάσει στην ομάδα και θα την αποδεχτεί, τότε και μόνο η πλευρά του παίκτη θα είναι αναγκασμένη να την εξετάσει.

Κάτι τέτοιο όμως φαντάζει πολύ μακρινό με τα τωρινά δεδομένα. Είναι σίγουρο ότι στεναχωριέται που δεν παίζει, αλλά ακόμα υπάρχει μπροστά μεγάλο μέρος της σεζόν και μπορεί να προσπαθήσει για να κερδίσει θέση βασικού.

Ο Χατέμ δεν έχει μιλήσει, δουλεύει και περιμένει να εξαντλήσει τις πιθανότητες. Αυτή πρέπει να είναι η στάση του και πράττει πολύ σωστά. Ολα αλλάζουν γρήγορα στο ποδόσφαιρο και για αυτό δεν έχει πρόθεση να ζητήσει να φύγει. Δεν παίζει πολύ και για αυτό όλοι μιλούν για αυτόν. Αν ξαναγίνει βασικός και αρχίσει και πάλι να σκοράρει υποθέτω ότι αυτό θα σταματήσει να συμβαίνει",





τάδε έφη Μισέλ Ουαζίν.

Ντασιέ: "Ο Χατέμ είναι ο Γάλλος Μέσι"

Όλα τα παραπάνω δεν έχουν βέβαια και πολύ σημασία αν οι διοικούντες της Μαρσέιγ δεν πάρουν απόφαση να παραχωρήσουν τον παίκτη.

Όσο για τον πρόεδρο της ομάδα της Μασσαλίας, μιλώντας στο "foot01.com" εξέφρασε για άλλη μια φορά την εμπιστοσύνη του στο ταλέντο του Μπεν Αρφά χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα Μέσι της Γαλλίας.

" Έχω πει για τον Χατέμ ότι είναι ο Γάλλος Μέσι. Δεν αμφιβάλλω ότι απέχει πολύ από το να φτάσει στο επίπεδο του παίκτη της Μπαρτσελόνα, αλλά έχει ξεχωριστές ικανότητες και είναι πολύ ταλαντούχος.

Θα μπορούσε να μας είχε δείξει περισσότερα από την αξία του. Είχε προβλήματα στη Λιόν, δυσκολεύεται να προσαρμοστεί. Όμως εύχομαι να κάνει την έκρηξη και να μας δείξει το ταλέντο του", δήλωσε ο Ζαν Κλοντ Ντασιέ.

"Ο Χατέμ έδειξε μεγάλη διάθεση"

Αξίζει να σημειωθεί πως στο αγώνα με την Σεντ Ετιέν το Σάββατο (0-0) ο Μπεν Αρφά ήταν από τους καλύτερους παίκτες της Μαρσέιγ και έτσι πήρε κολακευτικά σχόλια από τον αθλητικό διευθυντή της ομάδα τους.

"Ο Χατέμ έδειξε μεγάλη διάθεση. Όταν συμβαίνει αυτό είναι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο. Φάνηκε πως ήταν ο καλός Χατέμ, που πεινάει για ποδόσφαιρο", δήλωσε ο Ζοζέ Ανιγκό.



































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ