ΑΡΗΣ

"Να δώσουμε χαρά στον κόσμο"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΟ ΚΡΑΝΣ ΜΟΝΤΑΝΑ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΟ ΚΡΑΝΣ ΜΟΝΤΑΝΑ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ MOTIONTEAM

Tην Πέμπτη επικυρώθηκε η λύση του συμβολαίου του Γρηγόρη Παπαζαχαρία από την ΠΑΕ Ηρακλής και έτσι ανακοινώθηκε επίσημα η απόκτησή του διεθνή αμυντικού για τα επόμενα τρία χρόνια από την ΠΑΕ Άρης.

Αμέσως μετά τις υπογραφές των συμβολαίων του ο διεθνής αμυντικός σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης σημείωσε: " Είναι μία μεταγραφή που την ήθελα εδώ και καιρό. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης.

Ξέρω ότι πρέπει να δουλέψω σκληρά για να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου και είμαι αποφασισμένος να το κάνω.

Ήδη τις μέρες της προετοιμασίας που είμαι με την ομάδα, αντιλαμβάνομαι τις απαιτήσεις. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να εκπληρώσουμε με τον Άρη τους στόχους για τη νέα χρονιά δίνοντας χαρά στον κόσμο μας".

Οικονομόπουλος: "Ο Κούπερ μας καθοδηγεί"

Τις καθιερωμένες δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου πραγματοποίησε από την Ελβετία και το αθλητικό κέντρο του Κρανς Μοντάνα ο νεαρός μέσος του Άρη, Μπάμπης Οικονομόπουλος.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο 20χρονος ποδοσφαιριστής της ομάδας της Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε στην εμπειρία του από τη φετινή συμμετοχή του στην προετοιμασία της ομάδας.

"Είναι πολύ καλή εμπειρία για μένα, καθώς ο κ. Κούπερ είναι μεγάλος προπονητής και για εμάς τους νεαρούς σε ηλικία, είναι ό,τι καλύτερο να λαμβάνουμε γνώσεις από αυτόν και να συνεργαζόμαστε μαζί του. Μας καθοδηγεί και είναι μεγάλη μας τιμή η παρουσία μας στην προετοιμασία του Άρη.

Ένιωσα μεγάλη ανακούφιση όταν πληροφορήθηκα τη συμμετοχή μου στην αποστολή της ομάδας και γνώριζα εξαρχής ότι πρόκειται για μια μεγάλη ευκαιρία που οφείλω να εκμεταλλευτώ.

Η δουλειά μου, άλλωστε, είναι αυτή. “Να αρπάξω από τα μαλλιά” τις ευκαιρίες που θα μου δοθούν. Παλεύω σε κάθε προπόνηση για να πετύχω ό,τι καλύτερο μπορώ και να μάθω από τους ποδοσφαιριστές που έχουν μεγαλύτερη εμπειρία. Μέρα με τη μέρα προσπαθώ να γίνομαι όλο και καλύτερος. Ελπίζω να μου δοθεί η ευκαιρία και σε επίσημο αγώνα να δείξω τι μπορώ να κάνω",
τόνισε στις πρώτες δηλώσεις.

Ο Οικονομόπουλος αναφέρθηκε εν συνεχεία και στα δυνατά φιλικά τα οποία έχει πραγματοποιήσει έως τώρα ο Άρης λέγοντας: "Είναι μεγάλη εμπειρία αυτά τα παιχνίδια. Νιώθεις ολοκληρωμένος παίκτης όταν αγωνίζεσαι απέναντι σε αθλητές που έχουν συμμετάσχει σε μεγάλες διοργανώσεις. Ξέρεις ότι τους έχεις κοντράρει και ανεβαίνεις ψυχολογικά".

Μιλώντας, τέλος, για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας στα τέλη Ιουλίου, ο νεαρός μέσος του Άρη είχε να πει: "Ο κόσμος θέλει να δει το πάθος και τη θέληση που και εμείς επιθυμούμε να βγάλουμε στο γήπεδο. Είμαστε πρόθυμοι να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό. Μακάρι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ