ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

"Να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας"

"Να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας"
INTIME SPORTS

Ο προπονητής του Ατρόμητου, Γιώργος Δώνης δήλωσε ενόψει του αγώνα με τον Άρη ότι η ομάδα του θα πρέπει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και να βγει γρήγορα από τη θέση που δεν της αρμόζει.

Με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ζήτησε τη συμπαράσταση των φιλάθλων του συλλόγου.

Παράλληλα για τον αντίπαλο, ανέφερε ότι εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι έκανε καταπληκτική εμφάνιση και είναι ποιοτική ομάδα.

Πιο αναλυτικά ο Γιώργος Δώνης, δήλωσε: «Μετά από δύο μέτριες ως κακές εμφανίσεις επιστρέφουμε στο «σπίτι» μας και έχουμε να δώσουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με ένα πολύ δυνατό αντίπαλο.

Πρέπει, με την συμπαράσταση των φιλάθλων μας, να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και να βγάλουμε πολύ γρήγορα την ομάδα από τη θέση που δεν της αρμόζει.

Ο Άρης εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι έκανε καταπληκτική εμφάνιση. Ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας ένα ποιοτικό αντίπαλο αλλά οι παίκτες της ομάδας μου έχουν δείξει ότι σε τέτοια παιχνίδια μπορούν να φθάσουν σε υψηλό επίπεδο απόδοσης».

Στο αγωνιστικό μέρος, η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το πρωί στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου και στην συνέχεια ο προπονητής θα επιλέξει την αποστολή που θα διανυκτερεύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο.

* Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Άρη θα ξεκινήσει σήμερα (Παρασκευή) από τις 18.00 μέχρι τις 20.30. Αύριο (Σάββατο), το γραφείο της διαχείρισης θα είναι ανοικτό από τις 11.00 μέχρι τις 13.00. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: Θύρα 3: 40 ευρώ, Θύρα 4: 20 ευρώ, Θύρα 5: 10 ευρώ (για τον συνοδό κατόχου μαθητικής ταυτότητας), Θύρα 7: 15 ευρώ. Το παιδικό εισιτήριο σε όλες τις θύρες (εκτός από τη Θύρα 3), 5 ευρώ.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ