ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

"Να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες"

"Να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες"
INTIME SPORTS

Ο προπονητής του Ατρόμητου Γιώργος Δώνης δήλωσε ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ ότι η αναμέτρηση διεξάγεται σε μία φορτισμένη ατμόσφαιρα και η ομάδα του έχει λίγες πιθανότητες, ωστόσο περιμένει από τους παίκτες του να τις διεκδικήσουν και να τις εξαντλήσουν.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ενόψει της αναμέτρησης με τους "πράσινους".

Μάλιστα στάθηκε και στο απαιτητικό όπως το χαρακτήρισε οκταήμερο που περιμένει την ομάδα του καθώς υπάρχει και ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου.

Πιο αναλυτικά ο Γιώργος Δώνης, δήλωσε: «Πηγαίνουμε να αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο μέσα σε μια φορτισμένη ατμόσφαιρα ξέροντας ότι θα έχουμε πολύ δύσκολο έργο.

Για εμάς ακολουθεί ένα πολύ απαιτητικό οκταήμερο γιατί έχουμε τρία πολύ δυνατά παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να τα διαχειριστούμε με τον καλύτερο τρόπο, ώστε στο πρωτάθλημα να ξεφύγουμε από τις επικίνδυνες θέσεις αλλά και να διεκδικήσουμε σε σοβαρές αξιώσεις το ματς του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Το τελευταίο διάστημα ο Παναθηναϊκός παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο, εμφανίζεται δυνατός, το έδειξε στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και ξέρουμε πολύ καλά ότι οι πιθανότητες είναι λίγες. Περιμένω όμως από τους παίκτες μου να τις διεκδικήσουμε και να τις εξαντλήσουμε».

Η αποστολή της ομάδας αποτελείται από τους παρακάτω 18 ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα αποσυρθούν το βράδυ σε ξενοδοχείο και είναι οι:

Μιχαηλίδης, Ιτάνζ, Νάστος, Σκόνδρας, Καραλής, Καραγκούνης, Τάτος, Σαγκανόφσκι, Καμαρά, Αναστασάκος, Μπρίτο, Σφακιανάκης, Σαρμιέντο, Δάρλας, Μελισσάς, Αθανασίου, Μπαζίνσκι, Ολιβέιρα.

O Φαβάλι έχει αιμάτωμα στο μετατάρσιο και θα μείνει 2-3 μέρες εκτός προπονήσεων.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ