ΑΡΗΣ

"Να μην χρησιμοποιούν το όνομα του Άρη"

"Να μην χρησιμοποιούν το όνομα του Άρη"
INTIME SPORTS

Με γραπτή του δήλωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης ο τεχνικός της Δημήτρης Καλαϊτζίδης τοποθετήθηκε όσον αφορά την μεταγραφική αναζήτηση για την συμπλήρωση του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο τεχνικός του Άρη με γραπτή του δήλωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Δημήτρης Καλαϊτζίδης τοποθετήθηκε όσον αφορά την μεταγραφική αναζήτηση για την συμπλήρωση του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αφορμή της δήλωσής του δημοσιεύματα περί μεταγραφικού ενδιαφέροντος για συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές τονίζοντας ότι δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται το όνομα του Άρη προς όφελος κανενός.

Συγκεκριμένα ο τεχνικός του Άρη σημείωσε: " Με αφορμή δημοσιεύματα περί μεταγραφικού ενδιαφέροντος του ΑΡΗ για συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, τα ονόματα των οποίων τις δυο-τρεις τελευταίες μέρες είδαν το φως της δημοσιότητας, δηλώνω κατηγορηματικά ότι μέχρι σήμερα δεν υπήρξε κανένα ενδιαφέρον από την πλευρά μας.

Είναι τελείως διαφορετικό πράγμα η κατάθεση της οποιασδήποτε πρότασης από τον εκπρόσωπο ενός ποδοσφαιριστή (άλλωστε αυτός είναι και ένας από τους ρόλους του κάθε εκπροσώπου) -και, όπως όλοι θα γνωρίζουν, τέτοιες προτάσεις είναι πολλές σε κάθε μεταγραφική περίοδο- και άλλο η ύπαρξη ενδιαφέροντος για τον προτεινόμενο ποδοσφαιριστή από την πλευρά της ομάδας.

Καλό θα ήταν ορισμένοι να μην χρησιμοποιούν το όνομα του ΑΡΗ για δικό τους όφελος
".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ