ATHENS KALLITHEA

"Να παραδώσει τη σφυρίχτρα"

"Να παραδώσει τη σφυρίχτρα"
INTIME SPORTS

Νέα ανακοίνωση για τον διαιτητή του αγώνα με τον Θρασύβουλο, κ. Ιωσηφίδη εξέδωσε η ΠΑΕ Καλλιθέα και τον καλεί μαζί με τους βοηθούς του να παραδώσουν την σφυρίχτρα και τα σημαιάκια τους

Η ΠΑΕ Καλλιθέα, εξέδωσε νέα ανακοίνωση για τον διαιτητή του αγώνα με τον Θρασύβουλο, κ. Ιωσηφίδη, όπου η ομάδα του "Ελ Πάσο" είχε ηττηθεί με 3-2.

Η "κυανόλευκη" ΠΑΕ καλεί μέσω της ανακοίνωσης τον διαιτητή και τους βοηθούς του να παραδώσουν την σφυρίχυτα και τα σημαιάκια τους, αλιώς σε διαφορετική περίπτωση να το κάνει ο κ. Γιαννόπουλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Μετά από σχεδόν μία εβδομάδα, το Σάββατο ήρθε στα γραφεία της ΠΑΕ το DVD με τις φάσεις από τον αγώνα με τον Θρασύβουλο από την ΕΡΤ3, το οποίο αποδεικνύει περίτρανα τα όσα αναφέραμε στην ανακοίνωση μας (πρώτο γκολ του Θρασύβουλου – προέρχεται από ανύπαρκτο φάουλ, δεύτερο γκολ του Θρασύβουλου – προέρχεται από ανύπαρκτο πέναλτι, τρίτο γκολ του Θρασύβουλου – προέρχεται από ποδοσφαιριστή που βρίσκεται σε προφανή θέση οφσάιντ τουλάχιστον 2 μέτρα, μη καταλογισμός πέναλτι υπέρ της ομάδας μας, μη καταλογισμός κόκκινης σε παίχτη του Θρασύβουλου που γρονθοκόπησε ποδοσφαιριστή μας) και το οποίο καταθέσαμε στην ΚΕΔ.

Περιμένουμε από τον διαιτητή κ. Ιωσηφίδη και τον βοηθό του κ. Αθανασόπουλο, να τηρήσουν τα λεγόμενα τους, που μετά τον αγώνα είπαν χαρακτηριστικά ότι εάν συνέβησαν τα όσα τους αναφέραμε, θα παραδώσουν την σφυρίχτρα και την σημαία τους αντίστοιχα. Εάν δεν το πράξουν οι ίδιοι, ζητάμε από τον κ. Γιαννόπουλο να το πράξει και να τους απομακρύνει, καθώς τέτοιες διαιτησίες δυσφημούν το άθλημα του ποδοσφαίρου".

TAGS ATHENS KALLITHEA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ