ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Να υλοποιηθεί το όνειρο γενεών"

"Να υλοποιηθεί το όνειρο γενεών"
Γιαννακόπουλος, Κακλαμάνης, Μπεχράκης

"Να υλοποιηθεί το όνειρο γενεών" συμφώνησαν Δήμος-Ερασιτέχνης. Υβρεις, απειλές σε ΟΑΚΑ

Την Δευτέρα το πρωί συναντήθηκαν στο δημαρχιακό Μέγαρο της Αθήνας ο Δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης και ο προέδρος του Ερασιτέχνη, Θανάσης Γιαννακόπουλος.
Οι δύο πλευρές για λίγη ώρα συζητήσαν για τη σύμβαση του γηπέδου στο Βοτανικό προκειμένου να γίνει το πρώτο βήμα και να καταλήξουν σε συμφωνία για τη διπλή ανάπλαση Βοτανικού και Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Το παρών έδωσε και ο πρώην δήμαρχος και νυν πρόεδρος της Εταιρείας "Ειδικού Σκοπού", Θεόδωρος Μπεχράκης, ο οποίος γνωρίζει αρκέτα λεπτομέρειες και παραμέτρους της υπόθεσης.

Το κλίμα στην συνάντηση από όλες τις πλευρές ήταν πολύ καλό δείχνοντας κατά την αποχώρησή τους ότι έγιναν οι διερευνιτικές επαφές και την Τετάρτη αρχίζει η δουλειά όπως τόνισαν εκατέρωθεν με τις δηλώσεις τους:

Γιαννακόπουλος: « Θέλω δημόσια να σας ευχαριστήσω, για την καλοσύνη που είχατε να με καλέσετε, για το γνωστό θέμα που ταλανίζει την Παναθηναϊκή οικογένεια για γενεές ολόκληρες. για το νέο γήπεδο.

Μιλήσαμε με τον Δήμαρχο, και άκουσα και το νέο προεδρείο της Εταιρίας. Καλοπροαίρετα και οι δύο πλευρές συμμετείχαν στην συζήτηση. Ευχαριστώ τον κ. Δήμαρχο για την προσπάθεια που κάνει να τελειώσει το θέμα.

Κάναμε μια προκαταρτική συζήτηση και δημιουργήσαμε μια ομάδα εργασίας τόσο από τον Δήμο όσο και από τον Ερασιτέχνη, προκειμένου να επιληφθούν των επιμέρους θεμάτων και να βρεθεί λύση. Να ξέρετε ότι στο τέλος θα βρεθεί λύση και το όνειρο της Παναθηναϊκής οικογένειας θα λάβει τέλος».

Κακλαμάνης: « Στο πρόσωπο του Θανάση Γιαννακόπουλου υποδεχθήκαμε σήμερα τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό. Το πρότζεκτ της διπλής ανάπλασης έχει δύο σημεία και δύο στόχους.
|
Ο ένας είναι να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των συμπολιτών και ο δεύτερος στόχος που είναι και η καρδιά είναι η ιστορική ομάδα της πόλης να αποκτήσει γήπεδο.



Εχουμε την αμέριστη συμπαράσταση της Κυβέρνησης στο επίπεδο του Πρωθυπουργού. Ο Δήμος έχει κάθε λόγω να είναι συμπαραστάτης στην προσπάθεια αυτή και φυσικά η Παναθηναϊκή οικογένεια.

Υπήρχαν κάποια προβλήματα που πρέπει να λύσουμε με τον Ερασιτέχνη. Την Τετάρτη η ομάδα Εργασίας που είναι ισότιμη, δηλαδή ο Ερασιτέχνης και η Εταιρία ειδικό σκοπού, δηλαδή ο Δήμος θα κάνουν την πρώτη τους συνάντηση.

Δεν φτιάξαμε μια επιτροπή για να συζητάμε επ’ αόριστον αλλά θα πρέπει μέχρι τέλος του μήνα να έχουμε καταλήξει. Θέλω να τον ευχαριστήσω γιατί είδα ότι θέλει όσο το δυνατό γρήγορα να υλοποιηθεί και να λάβει τέλος το όνειρο γενεών ολόκληρών.

Σε καλωσορίζω σε Δήμο. Με έπεισε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ότι θέλει να βρει μια λύση. Εύχομαι καλή δουλειά σε όλους τους συνεργάτες μας που ξεκινούν δουλεία και θα επιληφθούν για να ολοκληρωθεί η υπόθεση».

Γιαννακόπουλος: « Ο κ. Κακλαμάνης είπε ότι δεν γυρνάμε στο παρελθόν., Ξεκινάμε την Τετάρτη κοιτάζοντας μπροστά με έναν στόχο να φτιάξουμε το γήπεδο του Παναθηναϊκού. Μπαίνουμε σε καινούργια βάση και ‘γω σαν πρόεδρος του Ερασιτέχνη είμαι απόλυτα ικανοποιημένος».























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ