ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τόνι Ναδάλ: "Να πείσω τον Μέσι να μείνει στην Μπαρτσελόνα"

Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει γκολ του κόντρα στην Μπέτις με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα σε αγώνα της La Liga
Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει γκολ του κόντρα στην Μπέτις με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα σε αγώνα της La Liga AP PHOTO/JOAN MONFORT

Ο θείος και πρώην προπονητής του Ραφαέλ Ναδάλ, Τόνι, ξεκαθάρισε ότι θα προσπαθήσει να πείσει τον Λιονέλ Μέσι να μείνει στην Μπαρτσελόνα σε περίπτωση που εκλεγεί στην προεδρία η παράταξη του Βίκτορ Φοντ.

Ο Τόνι Ναδάλ, θείος και πρώην προπονητής του Ραφαέλ Ναδάλ, θα είναι υποψήφιος στο συνδυασμό του Βίκτορ Φοντ για την προεδρία της Μπαρτσελόνα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Sport τόνισε ότι σε περίπτωση που η παράταξη του Φοντ εκλεγεί, προτεραιότητα είναι να πειστεί ο Λιονέλ Μέσι να παραμείνει κι άλλα χρόνια στους μπλαουγκράνα.

"Ήταν μια πάρα πολύ κακή είδηση για την Μπαρτσελόνα ότι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία ήθελε να αποχωρήσει. Θα προσπαθήσω να τον πείσω να μείνει. Θέλω να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος αποχώρησής του. Θα ήθελα να τον δω να σηκώνει ένα ακόμη Champions League με την Μπάρτσα. Το κενό που θα αφήσει όταν σταματήσει το ποδόσφαιρο δεν θα αναπληρωθεί για πολλά χρόνια. Η ομάδα υπήρχε πριν το Μέσι, θα υπάρχει και μετά", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για τον Άνσου Φάτι:

"Είναι μεγάλος παίκτης ο Άνσου. Κάθε ποδοσφαιριστής προσπαθεί να φτάσει στο πλέον υψηλό επίπεδο όπως του Μέσι, αν και είναι δύσκολο αυτό".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ