ΑΡΗΣ

Ναφτί: "Κάποιοι πολεμούν τον Άρη"

Ναφτί: "Κάποιοι πολεμούν τον Άρη"
ναφτί νασούτι

"Βλέπω ότι κάποιοι πολεμούν τον Άρη". Τάδε έφη ο Μεχτί Ναφτί στις δηλώσεις του το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του βροχερού Νέου Ρυσίου

Για το παιχνίδι του Σαββάτου στην Λιβαδειά με τον Λεβαδειακό αλλά και τα τρία παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος του Α΄ γύρου του πρωταθλήματος είπε: " Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι είναι ένα κομβικό παιχνίδι γιατί αν δεν κερδίσουμε θα μείνουμε ακόμα πιο πίσω και θα φέρουμε και τον Λεβαδειακό πιο κοντά μας δεν υπάρχει άλλο φάρμακο μέχρι το τέλος του Α΄ γύρου και θα πρέπει να πάρουμε 9 βαθμούς".

Για το πώς είναι η κατάσταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών της ομάδας δήλωσε: "Είναι λογικό μετά από μία σειρά αρνητικών αποτελεσμάτών είναι λογικό να υπάρχει και ψυχολογικό το πρόβλημα. Υπάρχουν όμως και κάποια άλλα αγωνιστικά θέματα τα οποία κρατάμε ως επτασφράγιστο μυστικό μέσα στα αποδυτήρια μας. Θα πρέπει να εκτιμηθεί η προσπάθεια που κάνουμε και θα πρέπει να λυθούνε τα προβλήματα. Η αλήθεια όμως είναι ότι είδα πολύ μεγάλη προσπάθεια των συμπαικτών μου στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο βλέποντας το παιχνίδι από την κερκίδα. Μας κυνηγάει όμως μία κακοδαιμονία και θα πρέπει να την ξεπεράσουμε ".

Για την αντιμετώπιση της ομάδας του Άρη από την διαιτησία επισήμανε: " Οι διαιτητές εδώ στην Ελλάδα είναι πάρα πολύ κακές. Προσπάθησα να σκεφτώ σε ποιους αγώνες είχαμε κανονική διαιτησία και θυμάμαι πάρα πολύ λίγα παιχνίδια. Δεν θα πρέπει να ασχοληθούμε άλλο με τους διαιτητές. Η κακή κατ που βρίσκεται η ομάδα μόνο εμείς μπορούμε να την βγάλουμε από το αδιέξοδο που βρίσκεται. Στο μάκρος μιας χρονιάς αν και δεν το έχω δει μέχρι τώρα ισορροπούνται και ελπίζω αυτή η ισορροπία μέχρι το τέλος της χρονιάς θα έρθει".

Για την νέα κατάσταση με την παρουσία του Έκτορ Ραούλ Κούπερ τόνισε: " Δεν υπάρχει χρόνος. Αυτή είναι η κατάσταση. Από τότε που ήρθε ο καινούριος προπονητής σε δύο παιχνίδια μας έχουμε πάρει έναν βαθμό. Σε πολλούς τομείς έχουμε βελτιωθεί και δεν θα αργήσει αυτή η εικόνα να βγει και στον αγωνιστικό χώρο. Θα πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε τον Λεβαδειακό και από ψυχολογικής πλευράς ώστε στη συνέχεια να κοιτάξουμε τα δύο εντός έδρας παιχνίδια μας με Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακό και το πώς θα τα κερδίσουμε".

Για το αν υπάρχει δυσκολία στον τρόπο προσαρμογής στο νέο σύστημα είπε: " Δεν είναι θέμα συστήματος η κατάσταση που βρισκόμαστε αυτήν την στιγμή. Το ποδόσφαιρο παραμένει πάντα ίδιο και η μπάλα στρογγυλή. Ίσως είναι θέμα ψυχολογίας και έλλειψη εμπιστοσύνης στους εαυτούς μας.

Με μια νίκη θα αλλάξει η κατάσταση και δεν θέλω να πιστεύω ότι κάποιο σύστημα μπορεί να μας αποσυντονίσει. Πιστεύω ότι μας έχει εγκαταλείψει η τύχη. Παίζουμε πάντα κόντρα. Προσωπικά ως Ναφτί βλέπω ότι υπάρχει ένα κακό κλίμα γύρω από την ομάδα και ότι υπάρχουν άνθρωποι που είναι κόντρα στον Άρη. Ότι κάποιοι πολεμούν τον σύλλογό μας τον Άρη

".







TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ