SERIE A

Ναϊνγκολάν: "Ο Κόντε μου έδωσε οκτώ λεπτά και με κατηγορούσε για τα πάντα"

Ο Ναϊνγκολάν τρέχει με την μπάλα φορώντας φανέλα της Κάλιαρι  για τη Serie A
Ο Ναϊνγκολάν τρέχει με την μπάλα φορώντας φανέλα της Κάλιαρι JENNIFER LORENZINI/LAPRESSE VIA AP

Ο Ναϊνγκολάν με δηλώσεις του στην Corriere dello Sport εξέφρασε τα παράπονα του για τον προπονητή της Ίντερ, Αντόνιο Κόντε, ο οποίος του έδινε μειωμένο χρόνο συμμετοχής.

Ο Ράτζα Ναϊνγκολάν επέστρεψε στην Κάλιαρι, όπου αγωνίζεται για τρίτη φορά στην καριέρα του. Η ομάδα της Σαρδηνίας ανακοίνωσε τον δανεισμό του 32χρονου μέσου από την Ίντερ την παραμονή Πρωτοχρονιάς μέχρι το τέλος της σεζόν. Μάλιστα, η συμφωνία περιλαμβάνει και ρήτρα αγοράς το καλοκαίρι του 2021.

Ο 32χρονος Βέλγος με συνέντευξη του στην Corriere dello Sport δεν δίστασε να τα βάλει με τον τεχνικό των νερατζούρι, Αντόνιο Κόντε. Συγκεκριμένα, τόνισε ότι του έδινε λίγα λεπτά συμμετοχής, ενώ τον κατηγορούσε ως υπεύθυνο για τα πάντα.

"Στους νερατζούρι είχα ένα σπουδαίο προπονητή, αλλά πληγώθηκα όταν μου έδωσε μόνο οκτώ λεπτά και μετά με κατηγορούσε ως υπεύθυνο για τα πάντα" ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: "Τι θα μπορούσα να κάνω σε οκτώ λεπτά; Δεν ξεκίνησα καμία διαμάχη τότε και δεν το κάνω και τώρα. Έτσι έγιναν τα πράγματα. Είμαι υγιής. Δεν έχασα προπόνηση, δεν αργώ ούτε ένα λεπτό"

Ο Ναϊνγκολάν με τη φανέλα της Ίντερ αγωνίστηκε φέτος συνολικά σε πέντε παιχνίδια, που μεταφράζονται σε 45 αγωνιστικά λεπτά.

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ