ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ναπολεόνι: "Δεν ξέρω πώς θα με υποδεχθεί ο κόσμος"

Ναπολεόνι: "Δεν ξέρω πώς θα με υποδεχθεί ο κόσμος"
INTIME SPORTS

Ο Στέφανο Ναπολεόνι μίλησε για την επιστροφή του στη Λιβαδειά ως αντίπαλος, ενώ επισήμανε πως μάλλον δεν θα πανηγυρίσει αν πετύχει γκολ κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Ο Ιταλός επιθετικός, που εδώ και λίγο καιρό είναι παίκτης του Ατρομήτου, αντιμετωπίζει την Κυριακή (15:00) την πρώην ομάδα του, το Λεβαδειακό.

Με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Goal News", ο Ναπολεόνι τόνισε πως δεν πιστεύει πως θα πανηγυρίσει σε περίπτωση που σκοράρει στη Λιβαδειά, ενώ ευχήθηκε να τον υποδεχθεί θερμά ο κόσμος, αναγνωρίζοντας τα τέσσερα χρόνια προσφοράς του στους Βοιωτούς.

Αναλυτικά όσα είπε:

" Το ματς με τον Λεβαδειακό δεν είναι όπως τα άλλα παιχνίδια. Πέρασα τέσσερα ωραία χρόνια και έκανα πολλούς φίλους. Τώρα όμως είμαι στον Ατρόμητο. Είμαι επαγγελματίας και σκέφτομαι τη φανέλα που φοράω τώρα και θέλω να τα δώσω όλα για να κατακτήσουμε τη νίκη. Το ίδιο έκανα και όταν έπαιζα στον Λεβαδειακό.

Πραγματικά δεν ξέρω πώς θα με υποδεχθεί ο κόσμος. Πιστεύω ότι όσο ήμουν στον Λεβαδειακό, πάντοτε προσπαθούσα και τα έδινα όλα. Ελπίζω πάντως να θυμούνται τα τέσσερα χρόνια προσφοράς μου. Ωστόσο, ξέρω ότι πολλές φορές ο κόσμος αλλάζει γνώμη για έναν παίκτη όταν πηγαίνει να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα".

Για το αν θα πανηγυρίσει αν πετύχει γκολ, είπε: " Δεν ξέρω, θα δω εκείνη τη στιγμή. Όπως μου βγει. Δεν το έχω σκεφτεί τι θα κάνω, αλλά όπως ξέρω τον εαυτό μου, δεν πιστεύω ότι θα πανηγυρίσω".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ