ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ναπολεόνι: "Όλα για όλα κόντρα στον Αστέρα"

Ναπολεόνι: "Όλα για όλα κόντρα στον Αστέρα"
INTIME SPORTS

Ο Ναπολεόνι έκανε τα πάντα στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και μετά το τέλος της αναμέτρησης υποστήριξε πως ο Ατρόμητος θα παλέψει για να αποφύγει την τελευταία θέση των πλέι οφ.

Σε MVP της αναμέτρησης του αγώνα με τον Παναθηναϊκό ανακηρύχθηκε μετά την λήξη της αναμέτρησης ο Στέφανο Ναπολεόνι. Ο Ιταλός δεν ήταν απλά ο σκόρερ της ομάδας του στο ματς με το τριφύλλι αλλά ο καλύτερος της ομάδας του Περιστερίου βοηθώντας τα μέγιστα τον Ατρόμητο να πάρει έναν πόντο ο οποίος μπορεί να αποδειχθεί πολύ σημαντικός για την συνέχεια. Αρκεί το Σάββατο η ομάδα του να επικρατήσει επί του Αστέρα Τρίπολης.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Ναπολεόνι στάθηκε στο γεγονός ότι ο Ατρόμητος με το δικό του γκολ έμεινε ζωντανός στο κυνήγι της τρίτης θέσης και τόνισε ότι θα τα δώσουν όλα για την νίκη.

«Όλα τα παιχνίδια δεν πήγαν όπως θα θέλαμε. Κάναμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε πρώτοι και έτσι τρέχαμε για να ισοφαρίσουμε. Σήμερα στο τέλος ισοφαρίσουμε και μένουμε ζωντανοί για την τρίτη θέση. Τώρα θα ξεκουραστούμε και με τον Αστέρα θα τα δώσουμε όλα.

Σήμερα παίξαμε πολύ καλά, δεν αξίζαμε να είμαστε πίσω στο σκορ αλλά το κίνητρο του καλού αποτελέσματος μας έδωσε δύναμη γι' αυτή την εμφάνιση. Ήθελα πολύ να σκοράρω και χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα μου. Απ' το πρωί οι συμπαίκτες μου προσπαθούσαν να με εμψυχώσουν».

Γιαννούλης: Μας αδικεί το αποτέλεσμα

Από την πλευρά του ο Γιαννούλης σημείωσε:

«Ακόμα ένα ματς δείξαμε ότι χάνουμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Το αποτέλεσμα μας αδικεί αλλά το θετικό είναι ότι πήραμε έναν βαθμό και θα τα δώσουμε όλα με την Τρίπολη για να μην τερματίσουμε τελευταίοι. Δεν μπορέσαμε να νικήσουμε και κρατάμε την ισοπαλία. Παίζουμε με μια καλή ομάδα, όταν παίζουμε με καλές ομάδες δίνουμε το κάτι παραπάνω και τους δυσκολεύουμε».

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ