ΝΑΠΟΛΙ

Νάπολι, απόπειρα κλοπής του αυτοκινήτου του Ζεσούς: "Κρίμα που δεν θα νιώσω ποτέ ξανά ασφαλής σ' αυτή την πόλη"

Ο Ζουάν Ζεσούς
Ο Ζουάν Ζεσούς PRINT SCREEN

Ο αμυντικός της Νάπολι, Ζουάν Ζεσούς, δημοσίευσε VIDEO και υλικό από το αυτοκίνητό του, το οποίο αποπειράθηκαν να του κλέψουν, εκφράζοντας την αγανάκτησή του.

Ο Ζουάν Ζεσούς πέρασε μία άσημη νύχτα, καθώς αποπειράθηκαν να κλέψουν το αυτοκίνητό του.

Ο αμυντικός της Νάπολι, που εκμεταλλεύτηκε το διάλλειμα των εθνικών ομάδων για να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένειά του στα βουνά της Ιταλίας, δημοσίευσε VIDEO και φωτογραφίες από το σπασμένο τζάμι του οχήματός του, εκφράζοντας παράλληλα την αγανάκτησή του.

"Μηδενική ασφάλεια. Μετά από σχεδόν έναν μήνα παρακολούθησης, σήμερα προσπάθησαν να μου κλέψουν το αυτοκίνητο. Τι τρομερό συναίσθημα, με αρρωσταίνει.

Από την αρχή της σεζόν είναι η δεύτερη απόπειρα κλοπής σε βάρος παίκτη της Νάπολι, μετά τη ληστεία που υπέστη ο Ντέιβιντ Νέρες έξω από το "Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα".

Αυτό που συνέβη το βράδυ είναι μόνο το κεράσι στην τούρτα. Σε διάστημα ενός μήνα βρήκα πέντε εντοπιστές GPS στο αυτοκίνητο.

Το να γνωρίζω ότι αυτοί οι εγκληματίες ξέρουν πού μένω δεν μου φέρνει ηρεμία, δυστυχώς σε μια τόσο όμορφη πόλη δεν θα νιώσω ποτέ ξανά ασφαλής.

Ξέρω ότι τα υλικά αγαθά είναι τελικά δευτερεύοντα, αλλά το να γνωρίζω ότι ένας ξένος παραβίασε κάτι προσωπικό μου με κάνει πραγματικά να αηδιάζω. Είναι λυπηρό που δεν θα νιώσω ποτέ ξανά ασφαλής σε αυτή την όμορφη πόλη".

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ