ΝΑΠΟΛΙ

Νάπολι: Έκλεισε το deal με την Μίλαν για τον Οκαφόρ

AC Milan's Noah Okafor celebrates after scoring his side's second goal during the Serie A soccer match between AC Milan and Torino at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Saturday, Aug. 17, 2024. (AP Photo/Antonio Calanni) @2024 Antonio Calanni/AP IMAGES

Η Νάπολι αναζητούσε μία ποιοτική λύση για τη γραμμή κρούσης της έπειτα από την αποχώρηση του Κβίτσα Κβαρατσχέλια και την βρήκε στο πρόσωπο του Νοά Οκαφόρ, για το δανεισμό του οποίου έδωσε τα χέρια με την Μίλαν.

Η πώληση του Κβίτσα Κβαρατσχέλια στην Παρί γέμισε τα ταμεία της Νάπολι με 70 εκατομμύρια ευρώ αλλά συνάμα άφησε ένα μεγάλο κενό στην επιθετική γραμμή της, με την πρωτοπόρο στη φετινή Serie A να διαπραγματεύεται το τελευταίο διάστημα με αρκετούς παίκτες μεταξύ των οποίων οι Γκαρνάτσο, Αντεγέμι και Σεν-Μαξιμέν.

Ωστόσο, ο παίκτης που θα κληθεί τελικά να μπει στα παπούτσια του Γεωργιανού σούπερ σταρ είναι ο Νοά Οκαφόρ, με τον Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο και το Sky Sport Italia να αναφέρουν πως Μίλαν και Νάπολι έδωσαν τα χέρια, με τους παρτενοπέι να να δέχονται να καταβάλλουν 1,5 εκατομμύριο ευρώ στους ροσονέρι για το δανεισμό του μέχρι το τέλος της σεζόν και να έχουν οψιόν αγοράς του το ερχόμενο καλοκαίρι δίνοντας 23,5 εκατομύρια.

Σημειώνεται ότι ο 24χρονος Ελβετός διεθνής φορ μετακόμισε το καλοκαίρι του 2023 από την Ζάλτσμπουργκ στην Μίλαν έναντι 15 εκατομμυρίων ευρώ και στις αρχές της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου βρέθηκε μία ανάσα από την Λειψία, με τον παίκτη να ταξιδεύει στην Γερμανία για να περάσει από ιατρικά αλλά να επιστρέφει στο Μιλάνο την επόμενη ημέρα από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως δεν ήταν σε θέση να προσφέρει άμεσα στους ταύρους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ