ΝΑΠΟΛΙ

Νάπολι: Εκτός πλάνων ο Όσιμεν, ψήφος εμπιστοσύνης στο γκρουπ ο Κόντε

Ο Βίκτορ Όσιμεν σε αγώνα της Νάπολι στο Champions League με αντίπαλο την Μπράγκα | 20 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Βίκτορ Όσιμεν σε αγώνα της Νάπολι στο Champions League με αντίπαλο την Μπράγκα | 20 Σεπτεμβρίου 2023 @2023 LUIS VIEIRA/AP IMAGES

Ο Αντόνιο Κόντε έχει περιθωριοποιήσει τον Βίκτορ Όσιμεν, τον οποίο πλέον δεν υπολογίζει, και ο Ιταλός τεχνικός επικεντρώνεται αποκλειστικά στο υπόλοιπο εν δυνάμει ρόστερ.

Εξελίξεις στη Νάπολι αναφορικά με την περίπτωση του Βίκτορ Όσιμεν, ο οποίος ολοένα και περισσότερο απομακρύνεται από το σενάριο παραμονής στον ιταλικό σύλλογο, με τον προπονητή του Αντόνιο Κόντε να φαίνεται να μην τον υπολογίζει ενόψει της επόμενης σεζόν.

Απόδειξη αυτού, είναι το γεγονός πως ο ίδιος δεν αγωνίστηκε στον αγώνα για τον πρώτο γύρο του Coppa Italia με τη Μόντενα (10/8) το βράδυ του Σαββάτου.

Μάλιστα, ο Νιγηριανός δεν έχει συμμετάσχει σε κανένα από τα παιχνίδια της Νάπολι πριν από την προετοιμασία της αυτό το καλοκαίρι. Η τελευταία του εμφάνιση με τη φανέλα των Ναπολιτάνων έγινε από τον πάγκο στην ισοπαλία 0-0 με τη Λέτσε την τελευταία αγωνιστική της Serie A της σεζόν 2023-24.

Υποστηρίζεται πως ο Αντόνιο Κόντε θεωρεί ότι οι "παρτενοπέι" έχουν ήδη παίκτες έτοιμους να ενσωματωθούν στην ομάδα για να καλυφθεί -τουλάχιστον προσώρας- το κενό του Νιγηριανού στράικερ, με τον Ιταλό προπονητή να επιθυμεί να συνεχίσει μόνο με παίκτες που επιθυμούν να φορούν τη γαλάζια φανέλα.

Η Νάπολι μπορεί ακόμη να μην έχει βρει μνηστήρα για τον Όσιμεν μετά την απόσυρση της Τσέλσι από την υπόθεση, ωστόσο δεν αποκλείεται να προκύψουν σημαντικές εξελίξεις τις επόμενες εβδομάδες, δεδομένου πως και η πλευρά του παίκτη θα κινητοποιηθεί περισσότερο για να βρεθεί μία άμεση λύση.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ