ΝΑΠΟΛΙ

Νάπολι: Επίσημη η απόκτηση του Ράφα Μαρίν

Νάπολι: Επίσημη η απόκτηση του Ράφα Μαρίν
Η ανακοίνωση απόκτησης του Ράφα Μαρίν από την Νάπολι. PRINT SCREEN

Η Νάπολι έκανε δικό της τον Ράφα Μαρίν από την Ρεάλ Μαδρίτης, με τον ιταλικό σύλλογο να ανακοινώνει την απόκτηση του Ισπανού αμυντικού.

Μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του Λεονάρντο Σπινατσόλα, η Νάπολι ολοκλήρωσε μία ακόμα μεταγραφική κίνηση, με την ομάδα του Αντόνιο Κόντε να ανακοινώνει την απόκτηση του Ράφα Μαρίν από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η ιταλική ομάδα συμφώνησε με τους Μαδριλένους στην καταβολή 12 εκατομμυρίων ευρώ για την μεταγραφή και στη συνέχεια ο 22χρονος Ισπανός αμυντικός πέρασε με επιτυχία τα εργομετρικά τεστ και υπέγραψε συμβόλαιο με τους Ναπολιτάνους, δίχως ωστόσο να έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής η διάρκειά του.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η Ρεάλ Μαδρίτης διαθέτει την επιλογή να πληρώσει ρήτρα επαναγοράς, που μπορεί να ενεργοποιηθεί από τον Ιούνιο του 2026 για 25 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στη συνέχεια θα ανέλθει στα 35 εκατομμύρια τον Ιούνιο του 2027.

Παρόλα αυτά, αν η Νάπολι πληρώσει επιπλέον 10 εκατομμύρια, τότε ουσιαστικά θα διπλασιάσει αυτές τις ρήτρες επαναγοράς για την "Βασίλισσα" στα 50 και 70 εκατομμύρια ευρώ αντίστοιχα, γεγονός που θα προσφέρει περισσότερη σιγουριά αναφορικά με το μέλλον του ποδοσφαιριστή στην Ιταλία.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ