ΝΑΠΟΛΙ

Νάπολι: Η Αλ Αχλί πρόσφερε 65 εκατ. ευρώ για τον Όσιμεν, τα βρήκε με τους Ιταλούς, αλλά όχι με τον παίκτη

Ο Βίκτορ Όσιμεν σε αγώνα της Νάπολι στο Champions League με αντίπαλο την Μπράγκα | 20 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Βίκτορ Όσιμεν σε αγώνα της Νάπολι στο Champions League με αντίπαλο την Μπράγκα | 20 Σεπτεμβρίου 2023 @2023 LUIS VIEIRA/AP IMAGES

Η Νάπολι είναι έτοιμη να αφήσει τον Βίκτορ Όσιμεν να αποχωρήσει μετά την πρόταση ύψους άνω των 65 εκατ. ευρώ της Αλ Αχλί, αλλά σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο δεν υπάρχει συμφωνία του παίκτη με τους Σαουδάραβες.

Μετά τις Παρί και Τσέλσι η επόμενη προσπάθεια για την απόκτηση του Βίκτορ Όσιμεν έρχεται από τη Σαουδική Αραβία, με την Αλ Αχλί να υποβάλει προσφορά στη Νάπολι.

Συγκεκριμένα, η πρόταση που κατέθεσαν οι Σαουδάραβες ήταν πάνω από 65 εκατ. ευρώ σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ποσό που ικανοποιεί τις απαιτήσεις των παρτενοπέι, οι οποίοι είναι έτοιμοι να αφήσουν τον Νιγηριανό επιθετικό να αποχωρήσει.

Ωστόσο, παρότι οι δύο ομάδες είναι πολύ κοντά σε συμφωνία, η μεριά του ποδοσφαιριστή δεν τα έχει βρει ακόμη με την Αλ Αχλί και οι δύο πλευρές απέχουν αρκετά από το deal.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο 25χρονος θα εξετάσει κι άλλες επιλογές.

Αξίζει να υπενθυμίζουμε ότι από τη σεζόν 2023/24 το κλίμα ανάμεσα στον Όσιμεν και τη διοίκηση της Νάπολι ήταν τεταμένο, με τον Νιγηριανό να έχει προβεί σε διαδοχικά παραπτώματα, με τελευταίο χρονικά τον καυγά του με θαμώνα σε νυχτερινό μαγαζί της ιταλικής πόλης.

Ο Αντόνιο Κόντε μάλιστα, έχει περιθωριοποιήσει τον Όσιμεν, τον οποίο και πλέον δεν υπολογίζει.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ