ΝΑΠΟΛΙ

Νάπολι: Η Παρί έκανε την πρώτη της δυναμική πρόταση για την αγορά του Όσιμεν

Νάπολι: Η Παρί έκανε την πρώτη της δυναμική πρόταση για την αγορά του Όσιμεν
AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Η Παρί "βασανίζεται" από το θέμα της παραμονής ή όχι του Κιλιάν Εμπαπέ όμως ταυτόχρονα κάνει αγώνα για να ενισχυθεί με τον Βίκτορ Όσιμεν, με την Repubblica να αποκαλύπτει πως κατέθεσε ήδη την πρώτη της πρόταση στην Νάπολι για την αγορά του.

Ο Βίκτορ Όσιμεν έσπασε πέρυσι όλα τα κοντέρ με τα 26 γκολ του στο πρωτάθλημα, που έπαιξαν τεράστιο ρόλο στο να φτάσει η Νάπολι στην κατάκτηση του σκουντέτο μετά από 33 χρόνια απουσίας, και το γεγονός αυτό τον έχει κάνει έναν από τους πλέον περιζήτητους φορ σε όλη την Ευρώπη.

Από τις πρώτες ημέρες του καλοκαιριού αρκετά είναι τα κλαμπ της γηραιάς ηπείρου που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τον Νιγηριανό φορ, με τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις να εμφανίζεται από την πλευρά του διατεθειμένος να μπει σε συζητήσεις μόνο αν υπάρξει πρόταση άνω των 150 εκατομμυρίων ευρώ.

Προς το παρόν αυτό το υπέρογκο ποσό που φέρεται να ζητάει δεν έχει βρεθεί, ωστόσο η πρώτη μεγάλη πρόταση έγινε, με την "Repubblica" να υποστηρίζει πως πίσω από αυτήν βρίσκεται η Παρί.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο πρωταθλητές Γαλλίας παίζουν σε διπλό μέτωπο, αφού πέρα από την περίπτωση του Εμπαπέ που πιέζει για την Ρεάλ, οι ίδιοι έχουν εστιάσει στην περίπτωση του Όσιμεν, κάνοντας μάλιστα πρόταση ύψους 115 εκατομμυρίων ευρώ συν μπόνους για την απόκτησή του.

Χρήματα που μπορεί να μοιάζουν λίγα σε σύγκριση με όσα έχει ζητήσει ο ισχυρός άνδρας των παρτενοπέι, είναι όμως ενδεικτικά της πρόθεσης της Παρί να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον παίκτη, για τον οποίο το ενδιαφέρον της Παρί αποτελεί αναμφίβολα σημαντικό δέλεαρ για μία αλλαγή στην καριέρα του.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ