ΝΑΠΟΛΙ

Νάπολι: Καθοριστική συνάντηση με την Τσέλσι στο Λονδίνο για να τελειώσει του Λουκάκου

Ο Ρομέλου Λουκάκου με τη φανέλα του Βελγίου στο Euro
Ο Ρομέλου Λουκάκου με τη φανέλα του Βελγίου στο Euro © 2024 DARKO VOJINOVIC / AP IMAGES

Ο αθλητικός διευθυντής της Νάπολι ταξίδεψε την Πέμπτη (22/8) στο Λονδίνο για να συναντήσει από κοντά τους ανθρώπους της Τσέλσι και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Ρομέλου Λουκάκου.

Καθοριστικές αναμένεται να είναι οι επόμενες ώρες για την υπόθεση της μεταγραφής του Ρομέλου Λουκάκου στη Νάπολι, καθώς ο αθλητικός διευθυντής των παρτενοπέι βρίσκεται στο Λονδίνο για να συναντήσει από κοντά τους ανθρώπους της Τσέλσι.

Μετά το πρώτο "όχι" των "μπλε" στην πρόταση της Νάπολι, η ιταλική ομάδα επέσπευσε τις διαδικασίες μεταξύ των δύο πλευρών, στέλνοντας εκπρόσωπο στο Νησί, προκειμένου να προκύψει σύντομα συμφωνία.

Ο Βέλγος επιθετικός αποτελεί τον διακαή πόθο του Αντόνιο Κόντε για την γραμμή κρούσης των Ναπολιτάνων. Πρόσφεραν στην Τσέλσι 30 εκατ. ευρώ για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή με υποχρεωτική οψιόν αγοράς, αλλά είναι διατεθειμένοι να συζητήσουν νέους όρους και προϋποθέσεις που θα φέρουν τη συμφωνία.

Την περασμένη αγωνιστική σεζόν, ο 31χρονος επιθετικός πραγματοποίησε μία ικανοποιητική χρονιά, με τον ίδιο να πετυχαίνει 21 τέρματα και να μοιράζει τέσσερις ασίστ σε 47 εμφανίσεις.

Αξίζει να αναφέρουμε πως αν η Νάπολι καταφέρει να βρει συμφωνία με την Τσέλσι, τότε ο Βέλγος φορ θα γράψει άλλη μία μεταγραφή που θα τον εκτοξεύσει κοντά στα 400.000.000 ευρώ στις μετακινήσεις του.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ